Sorsok Háza hírek

Közélet › Sorsok Háza

Nyílt napot tartanak a kiskunhalasi Sorsok Házában

20.03.04 17:21

Kiskunhalason működteti több mint öt éve a Sorsok Háza Szociális Intézményt a Magyarországi Baptista Egyház Sorsfor­dító Szolgáltató Központja.

Népszava: A Sorsok Háza helyzete még mindig függőben van

20.01.02 14:39

Az üresen álló múzeum csak az elkészült kiállítás után lesz az EMIH tulajdona, a szervezésbe pedig valószínűleg be kell venni a Mazsihiszt is – írja a napilap. 

A(z) "Sorsok Háza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az EMIH kivonul a baloldali sajtó támogatásából, de a Sorsok házát megnyitják

Köves Slomó, az Emih vezető rabbija interjút adott a HVG-nek, melyben elmondta, hogy miért vonulnak ki a baloldali média támogatásából, hogy áll a Sorsok Háza projekt, mit gondol a hazai antiszemitizmusról, a migrációról, és…

Kultúra és szórakozás

Színes-környezet-állatok-múzeum-Kína Új óriáspanda-múzeum kezdte meg működését Délnyugat-Kínában

Az egy év alatt felépült múzeum egyelőre próbaüzemmódban működik, a hivatalos megnyitást 2021. január 1-jére tervezik. A próbaüzem megkezdését a ...

Ismert személy

A TEV keresi a jogi lehetőségeket a Mi Hazánk zsidózásainak elfojtására

Legutóbb a Mi Hazánk Mozgalom vezetője tette fel a kérdést: „Köves Slomó biztosan feljelent ezért is, de (...) miért van az, hogy Rákosi és Gerő is zsidó származásúak voltak?”

Közélet

Az „ellenséges légkör” miatt kivonul a sajtóból a Köves Slomó vezette EMIH

A betegesen gyanakvó helyzet miatt nem támogatják többé a baloldali médiát – mondta a Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija a HVG-nek adott interjúban.

 

Kategória ajánló