Soros György hírek

Ismert személy › Soros György

Mikulás-napi örökbefogadás

19.12.07 12:55

Amilyen rosszul indult, olyan jól végződött Mikulás napja annak a két elárvult kutyakölyöknek, akiket a határkerítés mellett találtak a Készenléti Rendőrség határrendészei Kelebia térségében. A két kis szőrgombócot a biztos éh- és fagyhalál…

Bajnai Gordon embere a fővárosi holding élén

19.12.05 10:46

A gyanúsan rövid határidővel kiírt és elbírált pályázat nyertese az Együttben politizált, Bajnai kabinetfőnöke volt, majd a Soros György által alapított egyetem, a Ceu vezérigazgatója lett.

NGO-k segítették az ellenzék kampányát

19.12.04 08:13

Több helyen is norvég civil alapos, illetve a Soros-alapítvány által támogatott szervezetek álltak az októberi győztes ellenzéki kampányok mögött.

Magyarország ismét a pénzmogul célkeresztjében

19.12.04 07:31

Támadás, megbélyegzés, megfélemlítés, kirekesztés, végül a politikai hatalom elvétele a nemzeti erőktől, majd ennek átadása a globalista, bevándorláspárti politikai pártoknak.

Soros György akciója sérti a nemzeti érdeket

19.11.29 18:32

Soros György megpróbált nyomást gyakorolni Angela Merkel német kancellárra annak érdekében, hogy ne a magyar kormány jelöltje kapja meg az Európai Bizottság bővítési biztosi pozícióját.

Soros támadta a magyar jelöltet

19.11.26 08:58

Nyilvánvalóvá vált, hogy a bevándorláspárti milliárdos, Soros György személyesen áll Várhelyi Olivér magyar biztos elleni támadások mögött. Ezt Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján. A cél érdekében a…

A tőzsdespekuláns beavatkozása nemzetbiztonsági ügy

19.11.25 17:01

Nyilvánvalóvá vált, hogy személyesen a bevándorláspárti milliárdos, Soros György áll a magyar biztos elleni támadások mögött – nyilatkozta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Angela Merkeltől várta a segítséget a milliárdos

19.11.25 07:22

Minden követ igyekezett megmozgatni Soros György annak érdekében, hogy az új Európai Bizottságban Magyarország ne kaphassa meg a bővítési és szomszédságpolitikai portfóliót.

Orbán Viktor: Várhelyi jó hazafi

19.11.25 00:03

Várhelyi Olivér jó hazafi, nem is delegált volna olyan személyt a miniszterelnök, aki nem az. Soros György megpróbálta, legmagasabb kapcsolatait is bevetve megakadályozni a magyar jelölt kinevezését. A spekuláns ezúttal elbukott, ennek ellenére a következő öt…

A(z) "Soros György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Olyan dolog történt a kelebiai migránskerítésnél, hogy azt még Soros György is megkönnyezné

Két elárvult kutyakölyköt találtak a határkerítés mellett a Készenléti Rendőrség határrendészei Kelebia térségében. A két kis szőrgombócot a biztos éh- és fagyhalál elől mentették meg a rendőrök.

Politikus

Ismét elbukott a családi pótlék emelése

Határozatképtelenné tették a Fideszes honatyák a Népjóléti Bizottság ülését. Így sem a családi pótlék emeléséről, sem a fóti gyerekotthon ügyében sem lett kedvező előrelépés.   Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció…

Közélet

Európa Tanács: Migráns gyermekek védelme érdekében fogadtak el ajánlást

Az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága ajánlást fogadott el kísérő nélküli migráns gyermekek védelme érdekében szerdán Strasbourgban.

Közélet

Sportpolitika: egyszerűsödnek a beruházások a látvány-csapatsportoknál

Könnyíti a látvány-csapatsportokat képviselő szövetségek, egyesületek, alapítványok beruházásainak megvalósítását a társasági adóról (TAO) szóló törvény módosítása, amelyet fideszes kezdeményezésre, 113 igen szavazattal,…

 

Kategória ajánló