Sör hírek

Életmód › Sör

Egyre népszerűbbek a saját készítésű magyar sörök

Tegnap 09:55

A hazai fogyasztási szokásokhoz illeszkednek a sörtermelési technológiák is. Ezekből látszik, még mindig van hova fejlődni. A termelők viszont arról beszélnek, hogy kezd a piac telítődni.

Harmincegy sörgyár hozza el a legjobb söröket a Nagyerdőre

19.08.13 19:15

Debrecen - A cseh sörremekek leggazdagabb ízválasztékával találkozhatnak majd a sörök szerelmesei, ráadásul nyolc napon keresztül Debrecenben.

Megalakult a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kamara

19.08.13 14:10

A magyar kormány jelentős gazdaságfejlesztést indított el a Kárpát-medencében, és fontosnak tartja azt, hogy piaci viszonyok között, egyenlő partnerségi alapon is segítse a régió gazdaságfejlesztését.

A sörök kedvelőinek mostanában sűrű napjai lesznek

19.08.13 12:04

A Zorall Sörolimpia előtt a folyékony kenyér rajongói Szegeden önthetik magukba a hűsítő nedűt. A finom sörökön kívül persze számos egyéb program is várja majd az érdeklődőket a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep 5.0-n, amit...

Az ország legnagyobb házibulija várja a vendégeket augusztusban Alsóörsön

19.08.13 08:39

,,Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton’’ Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.  

Jön az őrült hajók versenye

19.08.12 21:12

Augusztus 17-én kezdődik a VI. Hartai Őrült Hajók Versenye a hartai Duna-parton. A kizárólag manuális hajtással és úszásra rendeltetésszerűen alkalmatlan eszközökből készített „járművekkel” versenyző csapatok próbálnak minden évben minél…

A bála után a sör is jól gurult a palini városrész falunapján

19.08.12 07:13

Szombaton rendezték meg a Palini Sport és Kulturális Egyesület szervezésében a városrész hagyományos sport- és falunapját a futballpályánál.

A(z) "Sör" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Egyre népszerűbbek a saját készítésű magyar sörök

A hazai fogyasztási szokásokhoz illeszkednek a sörtermelési technológiák is. Ezekből látszik, még mindig van hova fejlődni. A termelők viszont arról beszélnek, hogy kezd a piac telítődni.

Kultúra és szórakozás

Ajánlunk egy szuper programot: holnap kezdődik az 5. Kenyérlelke fesztivál

„Minden évben augusztus 19-én és 20-án megrendezzük a hagyományosan kenyeret készítők találkozóját Budapesten. A Kenyérlelke fesztivál legfontosabb célja, hogy a kenyér szerelmeseinek évente egyszer biztosítson egy…

Életmód

Három kártevő miatt bosszús az egész ország

Augusztus első felében a viszonylag száraz és meleg klíma elsősorban a rovarkártevőknek és egyes lisztharmat betegségeknek kedvezett. Az érőfélben levő zöldség- és gyümölcsféléken, valamint a csapdákban tömegesen…

Márka

Csíki Sör: Semjén góbésan vágott vissza

A román hatóságoknak üzent egy furcsa címkével.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló