Sony hírek

Márka › Sony

PlayStation 5 - lehet, hogy nem lesz olcsó, de megéri majd

19.04.18 13:24

A következő PlayStation konzol vezető mérnökét kérdezték az árcéduláról, titokzatosan válaszolt.

TIPA: öt kategóriában legjobb a Sony

19.04.15 15:00

A Sony termékei öt kategóriában bizonyultak a legjobbnak az idei Technical Image Press Association (TIPA) éves díjátadóján. A TIPA zsűrijében a fotós világ legismertebb képviselői részletes tesztek és összehasonlítások alapján állítják össze a jelöltek és…

Készül a Horizon: Zero Dawn folytatása

19.04.14 23:15

Talán senkit nem lep meg, hogy Guerilla Games már dolgozik a nagysikerű Horizon: Zero Dawn folytatásán, de hivatalos bejelentés még nem érkezett ezzel kapcsolatban. A játék egyik színésze azonban most elég nyíltan elszólta magát.

Ezt tudja a motorunk a Days Gone-ban

19.04.12 12:03

Ahogy arra az új kedvcsináló felhívja a figyelmünket, főhősünk legjobb barátja a motorkerékpárja lesz. Ezzel fedezzük fel a Days Gone veszélyekkel teli nyitott világát. Ugye, még nem unjátok a videókat róla?

Sony SSD-meghajtók fotósoknak, videósoknak és multimédia-fejlesztőknek

19.04.11 18:27

A Sony bemutatta két új külső SSD-meghajtóját, a nagy teljesítményű SL-M sorozatot és a standard kompakt SL-C sorozatot. 

Állítólag a PlayStation 5-tel együtt érkezik egy PS Plus Premium nevű szolgáltatás is

19.04.11 13:36

Elsők az egyenlők között Remélhetőleg idén a Sony bejelenti a PlayStation 5-öt, aminek funkcióiról még csak találgathatunk. A legújabb nem hivatalos infó egy PS Plus Premium nevű szolgáltatásról szól.

A(z) "Sony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Marvel's Iron Man VR - két új videóval lepett meg minket a Sony

Az egyikben a kulisszák mögé leshetünk be, a másikban pedig egy művészi rajz elkészítését csodálhatjuk meg.

Ország

A Bridgestone készen áll arra, hogy otthonában üdvözölje a világot

A Bridgestone Corporation az egyetlen olyan világszintű olimpiai és paralimpiai partner, amelynek globális központja Tokióban van. A vállalat az olimpiai eseményekig hátralevő egy évben arra invitálja a világot, hogy kövesse az…

Márka

Két játékon is dolgozik a Take-Twonak a Sumo Digital

Kérdéses, hogy vajon jó ötlet-e a Take-Twonak (pontosabban egyik alágazatának, a 2K-nek…) pont ezzel a Sumo Digital fejlesztőcsapattal együttműködnie. Azért mondjuk ezt, mert ez a fejlesztőcsapat  dolgozott több…

Márka

Elindult az 5G mobilszolgáltatás Londonban

A Vodafone az Ericsson közreműködésével bekapcsolta az ötödik generációs mobilhálózati szolgáltatást a brit fővárosban, illetve további néhány városban.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló