Sóly hírek

Magyar település › Sóly

Megkezdődött a feldarabolt újságíró gyilkosainak pere

20.07.02 12:34

Megkezdődött pénteken távollétükben egy isztambuli bíróságon 20 szaúdi gyanúsított tárgyalása Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró 2018 őszi meggyilkolásának ügyében – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség. Tizennyolc embert előre…

Jogerősen 15 év szabadságvesztést kapott a sólyi gyermekgyilkos

20.07.02 12:34

Jogerősen 15 év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatalkorú fiút, aki 2018 májusában megölt egy nyolcéves kislányt Sóly határában - közölte a táblabíróság szóvivője.

15 évet kapott a sólyi gyilkos

20.07.02 12:16

A fiatalkorú fiú két éve csalta ki a falu határába a nyolcéves kislányt, ahol különös kegyetlenséggel végzett vele.

Most érkezett! Hátborzongató részletek a sólyi kislány meggyilkolásáról

20.07.02 12:16

Jogerősen 15 év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatalkorú fiút, aki 2018 májusában megölt egy nyolcéves kislányt Sóly határában.

Jogerősen 15 évet kapott a sólyi gyerekgyilkos

20.07.02 11:07

Jogerősen 15 év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatalkorú fiút, aki 2018 májusában megölt egy nyolcéves kislányt Sóly határában - közölte a táblabíróság szóvivője.

Ingyen adja a maszkokat az egyik pécsi varroda

20.03.29 16:28

A koronavírus-járvány terjedésének lassulásához szeretne hozzájárulni az egyik kertvárosi varroda. A közösségi oldalon tett bejegyzés szerint Pozsgai Sólyomvári Krisztina naponta két maszkot ingyen ad a hozzá betérőknek. A pécsi Kertvárosban…

A(z) "Sóly" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Jogerős ítélet született a sólyi gyermekgyilkosság ügyében

A vádlottat aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében mondták ki bűnösnek.

Megye

Izgalmas kalandok várnak az ajkai fiatalokra

Az egész nyári szün­időben várja az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ azokat az általános iskolás gyermekeket, akik szülei másképpen nem tudják megoldani a felügyeletüket.

Közélet

Javult az EU országainak igazságügyi rendszere a tagállamok lakossága szerint

Az európai uniós tagállamok lakossága szerint a tagországok igazságügyi rendszerei hatékonyabbak lettek, azonban néhány országban romlott a bíróság függetlenségének megítélése - olvasható az Európai Bizottság pénteken…

Közélet

22 határsértőt fogtak el Sarkadnál

Sarkad külterületén, július 11-én, a hajnali órákban ellenőriztek a rendőrök előbb 8, majd 14 külföldit. Egyikőjük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.…

 

Kategória ajánló