Soltész Miklós hírek

Politikus › Soltész Miklós

Korszerűsítették a fülöpi katolikus iskola épületét, a fejlesztés folytatódik

18.11.30 14:28

Fülöp - Az átadón Soltész Miklós államtitkár bejelentette, hogy újabb, ezúttal 156 millió forintos támogatásban részesült az intézmény.

Soltész: szükség van a kistelepülések és a határon túli magyar közösségek erősítésére

18.11.29 18:19

A kistelepülések és a határon túli magyar közösségek támogatása mellett emelt szót a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pusztafalun. Amikor a kormány…

Öt extra szabadnapot adhat a kormány a központi közigazgatás házasodó dolgozóinak

18.11.22 12:25

Az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár, Soltész Miklós jelentette be ezt, és azt is, hogy a családokat erkölcsileg is támogatni kell.

KDNP: nem támogatjuk a bevándorlóvízumot és a migrációs kártyát

18.11.19 15:52

Soltész Miklós a migráció szükségességéről Soros Györggyel azonos állásponton lévő baloldal „legújabb őrületének” nevezte a migrációs kártyák és az úgynevezett migránsvízum alkalmazását.

Soltész: A szerb kisebbség számíthat a magyar kormányra

18.11.17 17:31

Tegnap, pénteken a budapesti Nikola Tesla szerb iskolaközpont fennállásának 25. évfordulója alkalmából ünnepséget tartottak, melyen részt vett Mladen Šarčević szerb oktatási miniszter és Soltész Miklós, Magyarország egyházi és nemzetiségi…

Soltész Miklós: A felvidéki magyar egyházi támogatások mindkét nemzet javát szolgálják

18.11.14 23:34

Soltész Miklós Budapesten fogadta a felvidéki katolikus egyházmegyék magyar nyelvű lelkipásztori ellátásáért felelős érseki és püspöki helynökeit.

Tornacsarnokkal bővült az ajkai Szent István Király Általános Iskola

18.11.07 13:44

Új tornacsarnokkal bővült az ajkai Szent István Király Általános Iskola épületegyüttese; a több mint 380 millió forintos ráfordítással elkészült létesítményt szerdán a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára adta át.

A(z) "Soltész Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Soltész Miklós: Megerősítjük felekezeteinket és közösségeinket

Magyarországon nem zárnak be templomokat, nem alakítják át azokat kultúrházakká, szórakozóhelyekké, sporttermekké vagy mecsetekké – mondta az államtitkár.

Közélet

A Miniszterelnökség 2020. évi pályázati felhívása a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjra a déli félteke országaiban

A Miniszterelnök általános helyettese, mint a Kormány nemzetpolitikáért felelős tagja, a nemzetpolitikai tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási ösztöndíjakról szóló 98/2015. (IV. 20) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 3. § a)…

Ország

Újabb túlsúlyos járműszerelvény miatt folytattak eljárást

A rendőrök az M6-os autópálya Paksi lehajtójánál vonták intézkedés alá a román sofőrt.

Nagyvilág

Itt a frappáns keresztény válasz a szivárványos kólakampányra

Az ötletgazda a motoros papként ismertté vált Hodász András atya.

 

Kategória ajánló