Soltész Miklós hírek

Politikus › Soltész Miklós

Soltész: szükség van a kistelepülések és a határon túli magyar közösségek erősítésére

18.11.29 18:19

A kistelepülések és a határon túli magyar közösségek támogatása mellett emelt szót a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pusztafalun. Amikor a kormány…

Öt extra szabadnapot adhat a kormány a központi közigazgatás házasodó dolgozóinak

18.11.22 12:25

Az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár, Soltész Miklós jelentette be ezt, és azt is, hogy a családokat erkölcsileg is támogatni kell.

KDNP: nem támogatjuk a bevándorlóvízumot és a migrációs kártyát

18.11.19 15:52

Soltész Miklós a migráció szükségességéről Soros Györggyel azonos állásponton lévő baloldal „legújabb őrületének” nevezte a migrációs kártyák és az úgynevezett migránsvízum alkalmazását.

Soltész Miklós: A felvidéki magyar egyházi támogatások mindkét nemzet javát szolgálják

18.11.14 23:34

Soltész Miklós Budapesten fogadta a felvidéki katolikus egyházmegyék magyar nyelvű lelkipásztori ellátásáért felelős érseki és püspöki helynökeit.

Tornacsarnokkal bővült az ajkai Szent István Király Általános Iskola

18.11.07 13:44

Új tornacsarnokkal bővült az ajkai Szent István Király Általános Iskola épületegyüttese; a több mint 380 millió forintos ráfordítással elkészült létesítményt szerdán a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára adta át.

Soltész Miklós: újra értékké vált a család

18.10.29 09:06

2018-ra, a családok évére elértük, hogy a gyermekvállalás és a házasságkötések száma jelentős mértékben megnőtt, ezzel együtt csökkent a válások és az abortuszok száma – emlékeztetett a Rádió Orienten a Miniszterelnökség egyházi és…

A(z) "Soltész Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Soltész Miklós: A fiatalok felelőssége éltetni a dunapataji hősök emlékét

A Tanácsköztársaság vérengzésének áldozataira emlékezve elmondta: száz évvel ezelőtt szörnyű pusztítást szenvedtek el a dunapatajiak, amiért fel mertek lázadni egy diktatúra ellen.

Közélet

Nagyváradról szóló monográfiát mutattak be

Nagyszabású monográfia készült Nagyváradról: Kormányos László mintegy 850 oldalas kötetét, amely a kezdetektől napjainkig foglalja össze kronologikus sorrendben a partiumi település történetét, csütörtökön mutatták be az erdélyi…

Ország

Sürgősségi rendelettel szabályozták Romániában az internetes fuvarmegosztók működését

Bukarest - Több mint kétmillió utas használja rendszeresen az Uber, a Bolt és a Clever szolgáltatásait.

Kultúra és szórakozás

Kedves levélben köszönte meg Ferenc pápa a szívélyes csíksomlyói fogadtatást

Ferenc pápa Jakubinyi György érseknek címzett levelében köszönte meg a pápalátogatáskor tapasztalt szívélyes fogadtatást Csíksomlyón – írta az erdélyi római katolikus egyházmegyék hírportálja, a romkat.ro.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló