Soltész Miklós hírek

Politikus › Soltész Miklós

Soltész Miklós: Elkeserítő az ukrán nyelvtörvény és Brüsszel hallgatása

19.04.26 13:19

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az elfogadott ukrán nyelvtörvényre utalva elkeserítőnek nevezte, hogy „egy ország ilyen jogszabályt” alkotott.

Soltész Miklós: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

19.04.25 15:57

Soltész Miklós szerint „ha nem figyelünk oda” a Balkánon élő nemzetekre, abból „ismét nagyon baj” lehet abban a térségben, ahol mi lakunk.

Soltész Miklós: A jólét hit nélkül nem menti meg a nemzeteket

19.04.12 19:51

Hit nélkül a leggazdagabb és a legnagyobb jólétben élő társadalmaknak jövője is meg van pecsételve, erre is figyelmeztet Prokop Péter életműve – hangsúlyozta Soltész Miklós.

Soltész: az óvodafejlesztési program a külhoni magyarság és a velük élő nemzetek kapcsolatát is javíthatja

19.04.09 15:54

A Kárpát-medencei óvodafejlesztési program, a külhoni magyarság és a velük élő többségi nemzetek kapcsolatát is javíthatja – jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a…

Soltész Miklós: Őrizzük meg keresztény szigetként térségünket!

19.04.05 22:03

Soltész Miklós hangsúlyozta, hogy a kormány számára legalább olyan fontosak a vidéken élők, mint a városlakók, és hasonlóan fontos a magyarországi nemzetiségekkel való együttélés erősítése.

Róna Tamás főrabbi kapta idén a Scheiber Sándor-díjat

19.03.20 12:47

Soltész Miklós köszöntőjében kiemelte: a díj névadóját és a díjazottat összeköti a minden megnyilvánulásukban tetten érhető emberségességük.

A(z) "Soltész Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Soltész Miklós: összefogással keresztények és magyarok maradhatunk

Míg a Kárpát-medencében templomok százai újulnak meg, Nyugat-Európában bezárják az egyházi épületeket.

Közélet

Potápi: 2020-ban még több feladat hárul a nemzetpolitikára

Jövőre, a nemzeti összetartozás évében az egész Kárpát-medencében és a diaszpórában is nagyon sok rendezvény lesz, ami többlet feladatot jelent majd a Kőrösi Csoma Sándor- és a Petőfi Sándor-program ösztöndíjasainak is -…

Ország

Egy cobolyrészeg nyugdíjas elitta a pénzét, ezért azt hazudta a feleségének és a rendőröknek, hogy leszúrták és kirabolták

Egy idős alsóteleki (Hunyad megye, Románia) nő azzal a sztorival hívta fel a rendőrséget, hogy a 75 éves férjére az utcán, illetve a kertkapuban rátámadt két maszkos fickó, mellkason szúrták, majd elvették a pénzét, egészen pontosan…

Kultúra és szórakozás

Az államalapító ünnepén köszöntötték a város kiválóságait Jánoshalmán

Szent István napján kora este ünnepi szentmisével kezdődtek a megemlékezések Jánoshalmán a Szent Anna római katolikus templomban, amelyet Gyirán Péter celebrált.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló