Soltész Miklós hírek

Politikus › Soltész Miklós

Soltész Miklós: Az egyházi hagyomány és kultúra megerősíti a nemzeteket

19.05.25 16:34

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kiemelte: a szerb és a magyar nép kapcsolatát ma a megbékélés és az őszinte tisztelet jellemzi.

Soltész Miklós: Több mint kétszázezer gyerek jár egyházi óvodába, iskolába

19.05.13 13:55

Soltész Miklós a felújított és kibővített Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium átadási ünnepségén azt mondta: ilyen református közösségekbe csaknem ötvenezer gyermek jár.

2800 templom felújítására és 120 templom felépítésére adott pénzt kilenc év alatt az Orbán-kormány

19.05.11 17:43

Amíg Európa nyugati felén sorra zárják be a templomokat, addig Magyarországon és a Kárpát-medence magyarok lakta településein mintegy 2800 templom újult meg és 120 épült fel az elmúlt kilenc évben az Orbán-kormány támogatásával – mondta a…

Soltész Miklós: Közép-Európa sokszínűségének megőrzése alapvető feladatunk

19.05.08 13:22

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kiemelte: Európában sokan törekszenek a nemzetek és kultúrák egybemosására, eltörlésére.

A kormány 160 millió forint közpénzt költ a csíksomlyói pápai mise előkészületeire

19.05.06 16:03

A szervezésbe beleszólni ugyan nem tud a magyar kormány, de ettől még rákölthet egy vagyont, mint azt Soltész Miklós államtitkár világossá tette. (Belföld)

Magyar támogatás a pápai miséhez

19.05.06 13:04

A magyar kormány közel 160 millió forinttal támogatja a június elsején tartandó csíksomlyói pápai mise előkészületeit – közölte Soltész Miklós államtitkár tegnap Csíksomlyón.

A 2002-es lengyel buszbaleset áldozataira emlékeztek Balatonszentgyörgyön

19.05.03 15:33

Az áldozatok emlékére lengyel-magyar szentmisét tartottak pénteken Balatonszentgyörgyön, majd Balatonberényben Mária-szobrot avattak a 7-es út balatonkeresztúri körforgalmánál.

Megújult a budapesti szlovák iskola kollégiuma

19.04.30 13:15

Soltész Miklós elmondta, bár minden nemzet kapcsolatában, így a magyar és a szlovák nemzetében is akadnak nehézségek, mégis kitartóan erősíteni kell a viszonyt közöttük.

Új római katolikus templom épült Pátyon

19.04.28 13:39

Akik templomot építenek, felismerik, hogy a kereszténységből fakadó tudás, erkölcs és hit megtartó erő – emelte ki köszöntőjében Soltész Miklós államtitkár.

A(z) "Soltész Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Soltész Miklós: összefogással keresztények és magyarok maradhatunk

Míg a Kárpát-medencében templomok százai újulnak meg, Nyugat-Európában bezárják az egyházi épületeket.

Közélet

Imaláncot indít Azbej Tristan a magyarságot és a kereszténységet meggyalázó DK-s provokátorért

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a Facebookon jelentette be, hogy elmond egy imát Homonnay Gergely lelki üdvéért, és másokat is arra kér, hogy…

Ország

Csökkent a hazatérni akaró román vendégmunkások aránya

A hivatalos becslések szerint mintegy 4 millió román állampolgár él külföldön.

Kultúra és szórakozás

Szent István példakép számunkra

Szent István király számunkra elsősorban példakép - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) főtitkára az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló