Solt hírek

Magyar település › Solt

Megjelent az Édességek könyve 120 szezonális desszerttel

19.11.22 19:19

A napokban mutatták be a Kisalföld receptjei sorozat 20. kötetét, az édességek könyvét. Az exkluzív kiadványban a 120 recept mellett nagyon sok hasznos információt is találnak a sütni vágyók.

Nem kerül Schmidt Mária-féle Emlékbizottság bélyegeire Rajk László és Solt Ottilia

19.11.09 18:46

Schmidt Mária közölte, hogy a család tiltakozása miatt, "bár jogilag semmi akadálya nem volna" nem lesz az Emlékbizottság bélyegein a szociológus és a nemrégiben elhunyt Rajk László.

Visszakozott Schmidt Mária, nem kerül bélyegre Rajk László és Solt Ottilia a hozzátartozók tiltakozása miatt

19.11.09 10:39

Schmidt Mária közölte, hogy a család tiltakozása miatt, "bár jogilag semmi akadálya nem volna" nem lesz az Emlékbizottság bélyegein Solt Ottilia szociológus és a nemrégiben elhunyt Rajk László - írta a hvg.hu.

LGT-legendák zenélnek a szegedi Széchenyi téren

19.10.11 19:01

Két magyar zenei legenda, Karácsony János és Solti János, az LGT tagjai is fellépnek a Szeged300 programsorozat záró koncertjén október 12-én, szombaton 19 órakor a Széchenyi téren. Az egész estés különleges zenei műsorban szegedi sztárzenekarok…

A Cinóber hadművelet - Premier a Soltis Lajos Színházban

19.09.08 20:37

Szeptember 7-én láthatta a celldömölki közönség a Soltis Lajos Színház, a Kőszegi Várszínház és a KB35 közös bemutatóját, Kárpáti Péter: A Cinóber hadművelet című művét. Ahogy a társulattól már megszokhattuk, ismét "tömény", eseménydús,…

Miért öli meg valaki a családját?

19.09.05 23:48

Magyarországon hetente legalább egy nő veszti életét párkapcsolati erőszak következtében. Szakértők szerint ezek a gyilkosságok megelőzhetők lennének, amennyiben a rendőrség a nők elleni erőszakot komolyan venné és használnának…

Mesejátékkal indította szombaton az évadot a Soltis Lajos Színház

19.09.02 14:07

Ideje megszokni, hogy a celli Koptik Odó utcában színes repertoárt kínáló, önálló színház működik. A 2019/20-as évadot mesejátékkal indította a társulat: szombaton volt A legkisebb boszorkány bemutatója.

A(z) "Solt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Születésnapján köszöntötték Nyámádi Istvánné Kató nénit

Nyámádi Istvánné Kató nénit kilencvenötödik születésnapja alkalmából köszöntötte a napokban Németh István, Solt polgármestere.

Kultúra és szórakozás

Csankó Zoltán: most értettem meg, hogy a színház mennyire sebezhető

Mára feldolgozta, hogy nem lehetett tudni, mit tartogat a jövő.

Életmód

Az esküvője napján mentett életet egy tűzoltó

Az esküvője napján mentett életet egy tűzoltó, amikor fának hajtott kocsijával egy férfi Püspökladányban. Esküvői fotózásuk után - még öltönyben, menyasszonyi ruhában - autózott hazafelé az ifjú pár, amikor látták a törött autót. A tűzoltó…

Magyar település

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik: eltűnt egy 16 éves lány

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/157/744/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nárai Alexa eltűnése ügyében.

 

Kategória ajánló