Solt hírek

Magyar település › Solt

Hatalmas robbanás Bács-Kiskun megyében

19.07.13 16:06

Egy épülettűzhöz riasztották a tűzoltókat Szabadszállás külterületére. Az épületben gázpalackok is voltak, ezek a hő hatására felrobbantak. Az épület lakhatatlanná vált a szerencsétlenségben.

Nagy baleset Vas megyében

19.07.11 10:02

Összeütközött egy kamion és két személyautó csütörtök délután Vas megyében, a 84-es főút Zsédeny és Rábapaty közötti szakaszán.

Solti Ádámék csak muszájból szeretkeztek

19.07.05 08:36

A világ egyik legszebb helyére utazott Solti Ádám és Berni az őrült lagzijuk után. Abban biztosak voltak, hogy a nászúton nem fogan meg a babájuk, mert az esküvő előtt közölték velük, hogy valószínűleg csak lombik segítségével lehet gyerekük.

Borzalom Solt közelében

19.06.21 12:47

Egy fiatal nő vesztette életét egy baleset következtében, a körülményeket a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fiatal lány halt meg az úton

19.06.20 17:29

A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az 51-es számú főutat. A rendelkezésre álló adatok szerint az 51-es számú főút 89.900-as méterénél 2019. június 20-án 15 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy…

Halálos motoros baleset történt az 51-esen

19.06.20 17:08

Harta és Solt között ütközött össze egy személyautó egy motorossal. A motorkerékpáros utasa a helyszínen életét vesztette.

Részegen, visszaesőként, a buszsávban hajtott Demcsák Zsuzsa Óbudán, bevitték a rendőrök

19.06.11 12:58

Nagy bajba ke­rült Demcsák Zsuzsa, mi­u­tán ismét al­ko­ho­los be­fo­lyá­solt­ság alatt ve­ze­tett és szegte meg a köz­le­ke­dés sza­bá­lyait – értesült a Ripost.

A celldömölki Soltis Lajos Színház előadása nyerte a KASZT fődíját

19.06.03 08:10

A celli társulat előadása nyerte az ötödik Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) fődíját – tájékoztatták a szervezők a fesztivál vasárnapi zárását követően az MTI-t.

A(z) "Solt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

LGT-legendák zenélnek a szegedi Széchenyi téren

Két magyar zenei legenda, Karácsony János és Solti János, az LGT tagjai is fellépnek a Szeged300 programsorozat záró koncertjén október 12-én, szombaton 19 órakor a Széchenyi téren. Az egész estés különleges zenei…

Életmód

Égett az avar Pródnál

Kora este Hajdúböszörmény- Pród külterületén ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kultúra és szórakozás

A Kaleidoszkóp-díjig meneteltek a verslábak a VersFesztiválon

Két hasonló című, mégis teljesen más előadás vitte a pálmát a 19. Kaleidoszkóp VersFesztiválon a Váci Dunakanyar Színházban. A Varidance Társulat „Verslábak, ha táncolnak” című költészeti tánc showja és az E-mancik…

Magyar település

Bátorságért Érdemjellel tüntették ki Horváth Mirkó tűzoltó őrmestert

Bátor magatartása elismeréséül Bátorságért Érdemjelet adományozott Horváth Mirkó tűzoltó őrmesternek, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának Pintér Sándor belügyminiszter.

 

Kategória ajánló