Snétberger Ferenc hírek

Ismert személy › Snétberger Ferenc

Elhunyt Kraszna László klarinétművész, tanár

20.01.24 12:49

Halálhírét a Snétberger Zenei Tehetség Központ közölte, ahol az utóbbi években tanított. Korábban az Állami Hangversenyzenekar művésze volt, ő alapított a Budapesti Klarinétegyüttest.

Fiatal zenésztehetségeket keres a Snétberger Központ

20.01.23 09:50

A Központban folyamatosan kutatnak olyan hangszeren játszó és énekes fiatalok után, akik hátrányos helyzetük miatt a képességeiktől messze elmaradó oktatásban részesülnek. Eddig 800 diákot hallgattak meg. 300 fiatal végezte el sikeresen a…

Advent a Várkert Bazárban

19.11.12 17:28

Hagyományos, de formájában megújuló programokat kínál idén az Advent a Várkert Bazárban című programsorozat.

A(z) "Snétberger Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Bejelentették: szokatlanul alakulhat idén a téli időszak a balatoni városban

Nem marad el az adventi vásár idén Siófokon és szabadtéri műjégpálya is lesz, azonban rendhagyó szabályozásokat is bevezet az önkormányzat az egészség védelméhez kapcsolódóan - írja a Siófoki Hírek.

Kultúra és szórakozás

Fennállása 45. évfordulóját ünnepelte Nagykanizsa Város Vegyeskara

Fennállásának 45. évfordulója alkalmából és a magyar forradalom és szabadságharc emlékére nagyszabású koncertet adott csütörtökön a Felsőtemplomban a Cseke József karnagy által vezetett Nagykanizsa Város…

Esemény

Raktárkoncert: Janicsák Veca főállású háziasszony lett

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.

 

Kategória ajánló