SMS hírek

Infotech › SMS

SMS-es csalók a láthatáron!

Tegnap 09:45

Telefonos, SMS-es csalásra hívta fel a figyelmet a napokban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A szervezet elöljáróban leszögezte: az ilyen visszaélések lényege, hogy az előfizető rendszerint figyelmetlenségből, így akaratán, esetleg…

SMS-átverés terjed: óvakodjunk a 06 90-es, 06 91-es számoktól

17.10.12 15:51

Egyre több előfizetőt érintenek az átverős emeltdíjas alkalmazások, a hatóság három esetben elrendelte az emeltdíjas telefonszámok felfüggesztését, amelyekkel elkövették a csalásokat.

SMS-ben tagadta ki feleségét az örökségből, majd öngyilkos lett

17.10.11 11:59

Érvényes végrendeletként ismert el egy ausztrál bíróság egy el nem küldött sms-t, amelyben egy férfi öngyilkossága előtt kitagadta az örökségből feleségét és közös gyermeküket, és mindenét testvérére hagyta.

Gondok vannak a Samsung Galaxy S8-cal

17.10.10 13:08

A világ különböző pontjain, az amerikai, az európai kontinensen és Ausztráliában is arra panaszkodnak a Samsung Galaxy S8 felhasználói, hogy gyakran nem kapják meg az SMS-eket a készülékükre.

Ábel Anita 160 km/óránál próbált SMS-t írni

17.10.03 16:44

Mostanában rengeteg celeb a volán mögött készít live videót, pedig az autózás közbeni mobilozás az egyik vezető baleseti ok az utakon.

Adathalász tevékenységre figyelmeztet az Erste

17.09.28 19:02

Az Erste Bank honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan az Erste Bank ügyfeleire irányul. Kéri, ügyfelei ne nyissanak meg semmilyen ismeretlen feladójú…

Részegen vezettem! Na és? Minden oké

17.09.19 09:03

Sőt, elkészült egy-két sms is vezetés közben. Borzalmas volt a kettős látás és a mobilhasználat egyaránt, de senki nem bánta meg.

A(z) "SMS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Metal Remote Wireless App control Home Security GSM Alarm systems Wired Siren Kit SIM SMS Alarm (32322022101) #AliExpressFotos: Sergio SilvaFotos:Ascom/SMSFotos:Ascom/SMSFotos:Ascom/SMSFotos: Sergio SilvaFotos: Sergio SilvaFotos: Sergio SilvaFotos: Sergio SilvaFotos: Sergio Silva

Kapcsolódó témák

Infotech

Egy Google által tervezett lapkát rejt a Pixel 2

A Pixel Visual Core egyelőre csak segédprocesszor, viszont hasznos képességeket biztosít az új telefonhoz.

Infotech

Hova rohan az internet?

Alig több mint 15 éve indult útjára a mobilinternet, és mára már az 5G kialakítása a cél. Az internet és a technológia folyamatos, szupergyors fejlődésével olyan jelenségek keltek életre, mint az eSport, a virtuális valóság, a YouTube…

Márka

Vodás vagy? Akkor tényleg kattints!

A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást.

 

Kategória ajánló