Simonka György hírek

Politikus › Simonka György

DK: A Simonka-ügy valódi felelősei ott ülnek a parlamenti padsorokban és a polgármesteri székekben

19.10.04 14:28

A Demokratikus Koalíció úgy látja, hogy Simonka György fideszes képviselő és társai büntetőügyében a valódi felelősök helyett strómanok ülnek a vádlottak padján - mondta pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a DK szóvivője.

Bűnszervezet irányításával vádolják Simonka Györgyöt, a neje és az unokahúga is vádlott

19.10.03 09:46

Még a fideszes parlamenti képviselő édesanyja is a hatóságok látókörébe került. A vád szerint a pénzeket a politikus helyett a neje vette át, de az ügyészség szerint mindenki tisztában volt azzal, hogy valójában ki a főnök.

Közel kétmilliárd forintot sikkasztott a pécsi ügyvéd, most elítélték

19.10.03 06:52

Csaknem kétszáz ügyfelet károsított meg az a pécsi ügyvéd akit csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt hat és fél év börtönre ítélt a Pécsi Ítélőtábla. Mivel nem jogerős az ítélet, így nem kell börtönbe vonulnia a jogásznak.

Simonka: semmilyen bűncselekményt nem követtem el

19.09.21 11:12

Továbbra is azt állítja a fideszes országgyűlési képviselő, hogy nem követett el bűncselekményt, sőt most azt reméli, hogy az indítványai és bizonyítékai alapján a hatóság felmenti a vádak alól.

Nyolc és fél évet, illetve teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség Simonka Györgyre

19.09.19 19:31

Bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás miatt nyolc és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség Simonka Györgyre – értesült több forrásból is a Magyar Narancs. 

"Az állatkínzók országa lett Magyarország"

19.09.13 09:13

Ezt állítja egy Tolna megyei állatvédő szervezet vezetője. Fiáth Szilvia azután fakadt ki, hogy a rendőrök arról értesítették, hogy Udvariban egy rendkívül rossz állapotban levő kutyát találtak. Az állatot egy zsinóron tartották, amely mélyen a húsába vágott.

Zár alá vették Simonka György otthonát

19.09.13 07:14

Hónapokkal ezelőtt zár alá vette a rendőrség Simonka György fideszes országgyűlési képviselő újkígyósi otthonát - írja a 24.hu.

Nem rázza meg a Fideszt a Simonka György elleni, példátlan súlyú vád

19.08.23 17:46

Nem csinál különösebb ügyet a Fidesz Simonka György elleni vádemelésből: bár Békés megye 4-es választókörzetének fideszes képviselőjével szemben a magyar politikus ellen emelt eddigi legsúlyosabb vádat fogalmazta meg a szerdán benyújtott…

A(z) "Simonka György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Simonka több mint 20 milliót költött egy NAV-tisztviselő megkenésére, de keserűen csalódnia kellett

Az ügyészség szerint húszmillió forintot az Astoriánál adott át Simonka György megbízottja a NAV-vizsgálat leállítása érdekében. De a békési fideszes országgyűlési képviselő nem a megfelelő embert fizette le, így nem sikerült…

Politikus

Korózs Lajos: A Fidesz akkora válságot generált a kórházakban, hogy azok most bezárnak!

A szocialisták szerint a kórházak bezárásával nem lehet megoldani semmit, csak tovább mélyül a válság, mert már most is több százezren nem jutnak ellátáshoz a saját településükön. Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság…

Közélet

Ittasan okozott balesetet egy újkígyósi férfi

A Békéscsabai Járási Ügyészség vádirata alapján ittas járművezetés vétsége miatt ítélt el egy 63 éves újkígyósi férfit a Békéscsabai Járásbíróság november 06-án. A férfi 2018. december 06-án 11 óra után Szabadkígyóson, az egyik…

Gazdaság

A horvátok az alacsony bérek és a korrupció miatt távoznak hazájukból

Az elvándoroltak harmada szívesen hazatérne, ha megfelelő változások állnának be az országukban.

 

Kategória ajánló