Simicskó István hírek

Politikus › Simicskó István

Kiderült mekkora összeget javasol az Európai Tanács az új Közös Agrárpolitikára

20.07.09 16:37

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke pénteken brüsszeli sajtótájékoztatóján 1074 milliárd eurós keretköltségvetést jelentett be, melyből 373,2 milliárd eurós összeget javasolt kohéziós és agrártámogatásokra a 2021-től kezdődő hétéves időszakra.

Simicskó István lett a KDNP új frakcióvezetője

20.06.29 13:07

Simicskó István vezeti a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióját július 15-től - jelentette be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a kisebbik kormánypárt rendkívüli frakcióülése után hétfőn, Budapesten.

„A DK-nak döntenie kell a hitlerező polgármesteréről”

20.06.27 18:16

Újbuda kormánypárti országgyűlési képviselője is kiakadt a Gyurcsány-párti polgármester Hitlers éltető mondatain.

A honvédelmi sportközpontokkal a közösséget összetartó szellemiség is erősödik

20.06.25 12:02

A haza védelme nemzeti ügy, a honvédelmi sportközpontok megépítésével pedig az a szellemiség is erősödik, amely a közösséget össze tudja tartani - jelentette ki a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos csütörtökön Baján.

Simicskó: Értelmes sporttevékenységet kínálnak a fiataloknak a honvédelmi sportközpontok

20.06.07 10:11

Értelmes sporttevékenységre adnak lehetőséget a fiataloknak az országban épülő honvédelmi sportközpontok - jelentette ki a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón.

A(z) "Simicskó István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt

Simicskó bízik benne, hogy a baloldal nem csinál ebből a kérdésből pártpolitikát.

Közélet

Ufós műsorok a HISTORY-n

Máig nincs magyarázat arra a két magyarországi észlelésre, amelyekre a 2015-ben nyilvánosságra hozott amerikai ufó-aktákból derült fény. A Magyar Honvédség hivatalos álláspontja szerint hazai ufó-akták nincsenek, de a…

Közélet

Két határsértő Röszkénél

Két határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 12:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik…

Közélet

Új megbízást kapott Fürjes Balázs

A kormány a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztossá nevezte ki 2020. július 1. napjától 2022. június 30. napjáig Fürjes Balázst.

 

Kategória ajánló