Simicskó István hírek

Politikus › Simicskó István

Anyák napja az egyik legkedvesebb ünnepünk

21.05.02 10:38

Anyák napja az egyik legkedvesebb ünnepünk, hiszen édesanyánk szeretete meghatározó élménye és alapja egész életünknek. A bizalom, a hála, a megbocsájtás, a figyelmesség, az önzetlenség képessége mind ebből az első kapcsolatból ered -…

László Imre kiárusítja az újbudai ingatlanvagyont

21.04.23 11:55

Simicskó István, a kerület országgyűlési képviselője felszólította a polgármestert, hogy hagyjon fel ezzel a baloldalra jellemző gyakorlattal.

Költészet nélkül lehet élni, de nem érdemes – dr. Cséby Géza gondolatai

21.04.11 09:31

Április 11. vasárnap: a Magyar Költészet Napja. S egy tudós irodalmár: dr. Cséby Géza irodalomtörténész, művelődéskutató, műfordító, író – és költő. Ő rengeteg szállal kötődik az irodalomhoz, a versekhez- s kérésünkre megosztotta gondolatait e jeles…

Honvéd: Simicskó István újra bizalmat kapott

21.03.24 14:16

Az elnök mellett Gergely István maradt a sportegyesület ügyvezető elnöke, az elnökségben helyett kapott a párbajtőr-világbajnok Siklósi Gergely.

A(z) "Simicskó István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

„Édesanyánk szeretete meghatározó élménye és alapja egész életünknek”

Az anyák gyermekekért érzett felelőssége és odaadása alapjaiban határozza meg társadalmunkat - fogalmazott Simicskó István.

Politikus

Nézőpont: Nőtt a Fidesz–Kdnp előnye

A baloldal a közös indulás deklarálása óta nem volt ilyen gyenge.

Közélet

Világháborús tüzérségi gránátot találtak Seregélyesen

Feltehetően egy második világháborús tüzérségi gránátot találtak Seregélyesen szerda délután – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az Mti-t.

Életmód

AstraZeneca-oltás és hazai trombózisos esetek - reagált a gyártó

Az AstraZeneca oltás után előforduló trombózisos esetekben érintetteket arra kéri a gyártó, hogy minden esetben tegyék meg a mellékhatásokkal kapcsolatos bejelentést a hatóság vagy vállalat elérhetőségein, melyet követően minden…

 

Kategória ajánló