Silvio Berlusconi hírek

Politikus › Silvio Berlusconi

Berlusconi kettős játszmája

19.08.15 12:28

Salvini újra közeledni próbál az Öt Csillag Mozgalomhoz, az olasz koalíciós partnerek között azonban végérvényesen megromlott a viszony. Kérdés, milyen kiutat találnak a válságból.

Mussolini nem jutott be az EP-be

19.05.28 07:25

Sőt: egyik Mussolini sem jutott be. A Duce unokája és dédunokája is indult ugyanis.

Berlusconi nem kizárná Orbánt a Néppártból, hanem még Salvinit is felvenné mellé

19.05.23 15:31

Az egykori olasz miniszterelnök szerint valamennyi jobboldali erőnek össze kell fognia Európában, de különösen Olaszországban. A Néppártnak azt javasolja: vegye fel Salvinit is a soraiba. Salvinitől meg azt kéri: lépjen ki végre a „kommunista“ Öt…

Orbán Bernard-Henri Lévynek: Jó egészséget kívánok Soros Györgynek

19.05.07 11:18

Bernard-Henri Lévy francia filozófus budapesti látogatása után a Le Point című hetilapnak írta le beszélgetését Orbán Viktorral. A miniszterelnök ebben mesél arról, hogyan tanította politikára Silvio Berlusconit, miért nem akar társulni Marine Le…

A(z) "Silvio Berlusconi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Berlusconi kettős játszmája az olasz kormányválságban

Salvini újra közeledni próbál az Öt Csillag Mozgalomhoz, az olasz koalíciós partnerek között azonban végérvényesen megromlott a viszony. Kérdés, milyen kiutat találnak a válságból.

Ország

Meghan hercegné tanult a hibájából: Fontos változás a hercegi pár életében

Meghan hercegné egyik legkedvesebb barátnőjének, Misha Nonoonak most volt az esküvője, amire a hercegi pár is hivatalos volt. Ha az Egyesült Királyságban tartották volna az esküvőt, akkor talán nem is kérdéses, hogy mivel utaznak…

Nagyvilág

S/ALON Budapest, egy nem mindennapi design kiállítás a Budapest Arénában

140 varázslatos enteriőr, nyolc formabontó installáció, hazai és nemzetközi prémiumgyártók, fiatal tervezőcsapatok, rengeteg profi szakember és egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.

Közélet

Németh Zsolt fontos dolgot mondott Erdélyről

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) szombaton tartott marosvásárhelyi országos küldöttgyűlésén szólalt fel.

 

Kategória ajánló