Siemens hírek

Márka › Siemens

A Siemens rendezi le a terepet az Opus számára

20.05.12 11:19

Hatszázmillióba kerül, hogy függetlenítsék az üzemirányítási rendszert, és Mészáros Lőrinc cége átvehesse az irányítást a Tiszántúli Áramhálózati (Titász) Zrt-ben.

Komoly zuhanásban a Siemens profitja

20.05.08 16:03

A Siemens nyeresége 64 százalékkal csökkent az első negyedévben.

A Siemens átadta az Egyesült Királyság első „Elektromos sugárútját”

20.04.08 16:17

A Siemens átadta az Egyesült Királyság első, több mint fél mérföld hosszú, elektromos járművek töltéséhez teljesen átalakított elektromos sugárútját, mely az „Electric Avenue, W9” nevet kapta.

Elektromos sugárút Angliában

20.04.07 05:37

A Siemens átadta az Egyesült Királyság első, több mint fél mérföld hosszú, elektromos járművek töltéséhez teljesen átalakított elektromos sugárútját, mely az „Electric Avenue, W9” nevet kapta. Az ubitricity és a westminsteri városi tanács együttműködésével…

A Siemens felemás negyedéves eredményeket közölt

20.02.05 17:40

A Siemens az elemzők által vártnál nagyobb profitról, de kisebb bevételről jelentett a december végével záródott első pénzügyi negyedév alapján.

A jövő iparpolitikájának 5 pillére - Interjú a magyarországi Siemens vezérével

20.02.03 10:25

Február 4-én ülésezik legközelebb a Nemzeti Versenyképességi Tanács, ahol a tanács tagjai többek között a globális Siemens javaslatait ismerhetik meg arra vonatkozóan, hogyan lehet jövő orientált az iparpolitika Európában, és így Magyarországon is -…

A(z) "Siemens" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

A Siemens rendezi le a terepet az Opus számára

Hatszázmillióba kerül, hogy függetlenítsék az üzemirányítási rendszert, és Mészáros Lőrinc cége átvehesse az irányítást a Tiszántúli Áramhálózati (Titász) Zrt-ben.

Gazdaság

Az Alstom felvásárolta a Bombardier vasúti üzletágát

Bejelentette, hogy megállapodott a Bombardier-vel

Ország

Elhunyt Gém Zoltán, a BVSC vízilabda-szakosztályának legendája

Hosszan tartó súlyos betegség után 66 éves korában csütörtökön elhunyt Gém Zoltán, aki négy évtizeden át szolgálta a BVSC-Zugló vízilabda-szakosztályát. A hírt barátja, Császári Attila közölte péntek reggel az MTI-vel. Hozzátette, együtt…

 

Kategória ajánló