Siemens hírek

Márka › Siemens

A Siemens felemás negyedéves eredményeket közölt

20.02.05 17:40

A Siemens az elemzők által vártnál nagyobb profitról, de kisebb bevételről jelentett a december végével záródott első pénzügyi negyedév alapján.

A jövő iparpolitikájának 5 pillére - Interjú a magyarországi Siemens vezérével

20.02.03 10:25

Február 4-én ülésezik legközelebb a Nemzeti Versenyképességi Tanács, ahol a tanács tagjai többek között a globális Siemens javaslatait ismerhetik meg arra vonatkozóan, hogyan lehet jövő orientált az iparpolitika Európában, és így Magyarországon is -…

A Siemens sikeres nagyjavítást végzett a Dunamenti Erőműben

19.11.14 17:16

794 megawattos teljesítményével a százhalombattai Dunamenti Erőmű – amelynek tulajdonosa a Siemens egyik ügyfele, a MET Asset Management AG – Magyarország legnagyobb gáztüzelésű erőműve, és a megbízható áramszolgáltatás egyik…

Lemarad, aki szakít a Huawei-jel?

19.11.07 16:01

Helytelennek tartaná a Huawei kizárását a németországi ötödik generációs mobil hálózati fejlesztésekből a Siemens AG technológiai igazgatója.

Nehéz évre számít a Siemens

19.11.07 13:50

A világgazdaság teljesítményének gyengülését várja a következő 12 hónapban a Siemens német óriásvállalat, amely csütörtökön közölt negyedik negyedéves gyorsjelentésében a várakozásokat meghaladó eredményekről számolt be.

A vártnál nagyobb nyereséget ért el a Siemens Healthineers

19.11.04 20:47

A vártnál nagyobb bevételt és nyereséget ért el a Siemens Healthineers üzleti évének utolsó negyedévében, és arra számít, hogy jövőre is folytatódik az erős növekedés a kórházi felszerelések iránti keresletnek köszönhetően - írja az MTI.

A(z) "Siemens" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

A Siemens felemás negyedéves eredményeket közölt

A Siemens az elemzők által vártnál nagyobb profitról, de kisebb bevételről jelentett a december végével záródott első pénzügyi negyedév alapján.

Gazdaság

Az Alstom felvásárolta a Bombardier vasúti üzletágát

Bejelentette, hogy megállapodott a Bombardier-vel

Közélet

A V4-ek a nyugat-balkáni országok EU-s integrációját sürgetik

Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság bővítésért felelős tagja leszögezte: az Eu-nak stratégiai érdeke, hogy sorait a balkáni országokkal bővítse.

Ország

El: pénteken pótolják a Salzburg–Frankfurt meccset

Döntött az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), a csütörtökön elhalasztott Salzburg–Eintracht Frankfurt Európa-liga-mérkőzést pénteken 18 órakor pótolják az osztrák városban.

 

Kategória ajánló