Sertéspestis hírek

Életmód › Sertéspestis

Románia: vizsgálatot indítottak a sertéspestis terjedése miatt

18.09.05 15:51

A román legfőbb ügyészség azt vizsgálja, hogy történt-e mulasztás az állami intézmények részéről a kór terjedésének megakadályozása érdekében.

Sertéspestis: nagyobb a baj, mint gondolták?

18.09.05 14:15

A Kínát sújtó afrikai sertéspestis ázsiai elterjedésének kockázata miatt rendkívüli ülést hívott össze az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO), hogy a tíz érintett országgal közösen kidolgozzák és életbe léptessék a járvány elterjedését…

Már 140 ezer sertést kellett levágni Romániában

18.09.04 10:18

Már több mint 140 ezer sertést vágattak le a román hatóságok az afrikai sertéspestis miatt, és a folyamatnak még nincs vége.

A Dunában szabadulnak meg az ASP-s sertésektől

18.09.03 08:54

A román gazdák szabadulni próbálnak az afrikai sertéspestisben elhullott jószágaiktól, hogy ne kelljen levágni a még egészséges állataikat: a Duna romániai szakaszába dobják a tetemeket.

Tele van a Duna sertéstetemekkel

18.09.01 10:15

A román gazdák szabadulni próbálnak az afrikai sertéspestisben elhullott állataiktól. Az afrikai sertéspestis vírusának a jelenléte kétségbeesett akciókat vált ki a román gazdákból: az elhullott sertéseket a Dunába dobják, hogy…

Afrikai sertéspestis – Bulgária kerítést épített a bolgár-román határra

18.08.29 15:31

Bulgária befejezte a kerítésépítést a bolgár-román határon. A 133 kilométeres kerítéssel azt próbálja megakadályozni, hogy a vándorló vadállatok Bulgáriába is átjuttassák a Romániát sújtó afrikai sertéspestis kórokozóját.

  Bulgária aggódik - kerítést építettek a román határra

  18.08.29 15:04

  Bulgária befejezte a kerítésépítést a bolgár-román határon. A 133 kilométeres kerítéssel azt próbálja megakadályozni, hogy a vándorló vadállatok Bulgáriába is átjuttassák a Romániát sújtó afrikai sertéspestis kórokozóját - írja az MTI.

   A(z) "Sertéspestis" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
   Keresés

   Kapcsolódó képek

   Kapcsolódó témák

   Életmód

   Agrárkamara: a sertéspestis kínai megjelenése segítheti az uniós sertéstenyésztők helyzetét

   Az afrikai sertéspestis kínai megjelenésének rövid távon haszonélvezői lehetnek az európai uniós, és így a magyar sertéstenyésztők is – mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeriparért felelős országos alelnöke…

   Nagyvilág

   Kihagyhatatlan focimeccsek lesznek ma a tv-ben

   Női világbajnokság 18.00: Dél-Afrika–Németország (M4 Sport) U21-es Európa-bajnokság: 21.00: Németország–Dánia (M4 Sport) Copa América: Kedd, 1.00:

   Ország

   Az egyik legjobb román csapat hívja a Fradi szélsőjét

   Hónap végén lejár a szerződése a zöld-fehéreknél.

   Gazdaság

   Újabb étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih – Ezekről a készítményekről van szó

   Gyógyszerhatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

   Kapcsolódó lap.hu oldalak

      

     Kategória ajánló