Sertéspestis hírek

Életmód › Sertéspestis

Továbbterjedt Magyarországon az afrikai sertéspestis

18.10.31 15:34

A Nógrád megyei Mátrakeresztes külterületén elhullott vaddisznókból mutatta ki legutóbb az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma.

Nógrád megyében is megjelent a sertéspestis

18.10.30 13:10

A Nógrád megyei Mátrakeresztes külterületén elhullott vaddisznókból mutatta ki hétfőn az afrikai sertéspestis (Asp) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal laboratóriuma.

Nyugodt a hazai sertéspiac, a szereplők készenlétben

18.10.23 15:01

Világméretűvé vált az afrikai sertéspestis, hiszen a kínai esetek mellett Európában Ukrajnában, Lengyelországban és Romániában, de újabban már Belgiumban és Bulgáriában is fedeztek fel fertőzött eseteket. Itthon mindenki mindent megtesz az…

Hetvenre emelkedett a fertőzött vaddisznók száma Belgiumban

18.10.09 18:00

Hetvenre emelkedett az afrikai sertéspestissel fertőzött vaddisznók száma Belgiumban – jelentette be René Collin, Vallónia, Belgium francia nyelvű, déli régiójának agrárminisztere kedden.

Félmilliárd forint jut a mangalicatartóknak az ASP miatti kártalanításra

18.10.08 10:13

Összesen félmilliárd forint jövedelempótló támogatásra pályázhatnak idén a mangalicatartók az afrikai sertéspestis miatt az agrárminiszter rendelete alapján. Változtak egyes agrártámogatási szabályok is

Félmilliárd forint jut az afrikai sertéspestis miatti kártalanításra

18.10.05 23:00

Összesen félmilliárd forint jövedelempótló támogatásra pályázhatnak idén a mangalicatartók az afrikai sertéspestis miatt az agrárminiszter rendelete alapján.

  A(z) "Sertéspestis" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó képek

  Kapcsolódó témák

  Életmód

  Agrárkamara: a sertéspestis kínai megjelenése segítheti az uniós sertéstenyésztők helyzetét

  Az afrikai sertéspestis kínai megjelenésének rövid távon haszonélvezői lehetnek az európai uniós, és így a magyar sertéstenyésztők is – mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeriparért felelős országos alelnöke…

  Nagyvilág

  Afrika-kupa: négy perc elég volt, győzelemmel kezdett a címvédő

  Kamerun 2–0-ra legyőzte Bissau-Guineát az Egyiptomban zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája csoportkörének 1. fordulójában, az F-csoportban.

  Ország

  Sürgősségi rendelettel szabályozták Romániában az internetes fuvarmegosztók működését

  Bukarest - Több mint kétmillió utas használja rendszeresen az Uber, a Bolt és a Clever szolgáltatásait.

  Gazdaság

  Az egységes élelmiszerlánc a fogyasztók biztonságának alapja

  Az élelmiszerlánc elemei nem választhatók szét, kizárólag egységben garantálhatják a fogyasztók biztonságát, megalapozva a korszerű élelmiszerbiztonságot.

  Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló