Serie A hírek

Sport › Serie A

Serie A: Dybala 2025-ig szóló szerződést kaphat a Juventusnál

20.05.19 13:07

Paulo Dybalának a Juventus vezetése új, 2025-ig szóló szerződést kínál, amelyet az argentin válogatott futballista alá is fog írni – értesült a Football Italia.

Legkorábban kedden edzhetnek együtt a csapatok

20.05.18 13:14

A korábbi várakozásokkal szemben hétfőn (ma) még nem kezdhették újra a csoportos edzéseket az olasz labdarúgó-bajnokság csapatai

Serie A: fenntarthatatlan a játékosok fizetése a Juventusnál

20.05.17 20:57

Riadó a Juventusnál címmel írt a La Gazzetta dello Sport arról, hogy tarthatatlanul magas a játékosok fizetése az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjénél.

Serie A: az egészségügyi protokoll átgondolására kérik a kormányt

20.05.15 20:25

Az olasz futball vezetői a bajnokság újraindulásának feltételéül szabott egészségügyi protokoll átgondolására kérik a kormányt.

A Serie A újraindítása szinte biztos, a befejezése azonban nem egyértelmű

20.05.14 19:13

Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) elnöke, Giovanni Malago szerint szinte biztos, hogy júniusban folytatják a labdarúgó-bajnokságot, ugyanakkor a befejezéssel kapcsolatban kétségei vannak. Azt mondom, hogy kilencvenkilenc százalék esélye van annak, hogy…

Serie A: Katasztrófa lenne nem folytatni – Maldini

20.05.08 22:22

Paolo Maldini, a Milan korábbi legendás játékosa, jelenlegi technikai igazgatója a koronavírus-járvány miatt megszakított olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) folytatása mellett érvel. Pénteken a Milan és a városi rivális Internazionale is edzésbe állt.

A(z) "Serie A" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés