Semmelweis Egyetem hírek

Tudomány › Semmelweis Egyetem

Több teszt kell, különben nagy baj lesz - figyelmeztet az immunbiológiai intézet igazgatója

20.03.15 19:58

Falus András Széchenyi-díjas akadémikus, a SOTE Genetikai Sejt- és Immunbiológiai Intézetének igazgatója szerint Magyarországon bőven van kapacitás sokkal több teszt elvégzésére, és létfontosságú lenne, hogy az ország éljen ezekkel a lehetőségekkel.…

Karanténban van a tanára, hőemelkedése lett, de nem tesztelték őt sem

20.03.13 20:37

Egy SOTE-s diák jelentkezett az orvosánál. A mentőben két másik koronavírus-gyanús beteg is volt már, amikor felvették. Tesztelés nélkül küldték haza.

Elköltözik a belgyógyászati klinika a Kútvölgyiből

20.03.13 10:37

A tervezettnél korábban, már március közepén elköltözik a Kútvölgyiből a Semmelweis Egyetem (SE) III. számú belgyógyászati klinikája. Az előrehozott költözés oka, hogy a Szent János-kórház Kútvölgyi úti telephelyét járványügyi célra jelölték ki.

A(z) "Semmelweis Egyetem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Téged is várnak: két napon két véradás a kerületben

Csütörtökön, 25-én és pénteken, 26-án is véradásra várja a józsefvárosiakat a Vöröskereszt. Csütörtökön a SOTE NET épületébe (Nagyvárad tér 4.) délelőtt 10 és délután 4 között, pénteken pedig a Corvin moziba délután 1 és este…

Közélet

Nyelvtanulás egyetem alatt: élj a lehetőséggel!

Sokan abbahagyják középiskola után a nyelvtanulást, pedig a legtöbb egyetem lehetőséget ad a hallgatói számára ingyenes nyelvi órák felvételére.

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Ismert személy

Merkely: Az a jó vakcina, amit már megkaptunk

Merkely Béla hangsúlyozta: az oltással járó esetleges oltási reakciók össze sem hasonlíthatók a koronavírus-fertőzés okozta megbetegedés esetleges súlyosságával.

 

Kategória ajánló