Selmeczi Gabriella hírek

Politikus › Selmeczi Gabriella

Titkolja, kitől kapja 700 ezres extra fizetését az ITM új államtitkára

19.10.03 13:37

Eddig csak Selmeczi Gabriella titkolta, hogy honnan és miért kap havi rendszeres juttatást. Pedig nem ő az egyedüli titokzatoskodó kormánytag.

A(z) "Selmeczi Gabriella" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Selmeczi Gabriella meghívja Müller Cecíliáékat a népjóléti bizottságba

A Fidesz-frakció az Operatív Törzs meghallgatását kezdeményezi az Országgyűlés népjóléti bizottságába, Selmeczi Gabriella alelnök jövő keddre javasolja az ülés összehívását.

Politikus

Sorosistázva alázott debreceni egyetemistákat egy helyi fideszes heccoldal, mert kiálltak az SZFE mellett

Áll a bál a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, mióta a kormánybarát Vidnyánszky Attilát, a Csokonai Színház volt igazgatóját ültették a diákok nyakába úgy, hogy az egyetem által javasolt személyek közül senki sem került be az…

Politikus

Felpörögne a lakáspiac: kétmilliót spórolhatnánk Matolcsy ingyenes hitelével

Alapjaiban változtatná meg a hazai lakáshitelezést, ha a kormány elfogadná Matolcsy György jegybankelnök javaslatát, miszerint a Magyar Nemzeti Bank a jövőben nullaszázalékos kamatra ad lakásépítési hitelt.

Politikus

A szocik lerántották a leplet az eddig volt legnagyobb aljasságról, ugyanis lehetne ingyenes is a teszt… (részletek a cikkben)

Ha Orbán valóban meg akart volna nyugtatni mindenkit, akkor az ingyenes és tömeges tesztelés megkezdését jelentette volna be Orbán Viktor szerint mindenki megnyugodhat, mert ha valaki elkapja a koronavírust, azt meg fogják…

 

Kategória ajánló