Segély hírek

Gazdaság › Segély

Az eddigi legkülönösebb segély indult útnak a koronavírus miatt

20.02.11 06:28

Az Egyesült Államok útnak indította segélyszállítmányát a koronavírusos fertőzésekkel küszködő Laoszba - jelentette be hétfőn este az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID). A szállítmány annak a mintegy 100 millió dolláros…

5 éve, hogy Orbánt saját strómanja nevezte g*cinek

20.02.06 19:43

G-nap néven vált ismerté az az ominózus pillanat, amikor Orbán korábbi strómanja, Simicska Lajos g*cinek nevezte a miniszterelnököt, ezzel a nyilvánosság előtt is elindítva kettejük nagy háborúját.

Ezt kell tudni a nyugdíjrendszerben méltányossági alapon kérhető egyszeri segélyről

20.02.06 14:58

A méltányossági nyugdíj és a méltányossági nyugdíjemelés mellett a nyugdíjtörvény lehetővé teszi egyszeri segély kérelmezését is a nyugellátásban (öregségi nyugdíjban, ideértve a nők kedvezményes nyugdíját is, valamint hozzátartozói nyugellátásban - így…

Koronavírus: hiába kért Kína segítséget Csehországtól

20.02.02 07:46

Andrej Babis közölte, hogy a cseh hatóságok ellenőrizék a készleteket, hogy Kínának mire lehet szüksége, és arra jutottak, hogy nem tudnak segíteni.

Koronavírus - Bejelentették az első halottat Kína területén kívülről

20.02.02 06:06

Közben Kínában is újabb életeket követelt a járvány, az Egyesült Államokban pedig karantént állítanak fel a katonai bázisokon. Csehország közölte, hogy nem tud humanitárius segélyt nyújtani Kínának, Brüsszel védőfelszerelést küld.

Kétszázezer gyereket menekítettek ki Szíriából

20.02.01 11:37

Csaknem 400 ezren kényszerültek otthonaik elhagyására Szíria északnyugati részén az elmúlt két hónap hadműveletei miatt, a menekültek fele gyerek – áll az Arabnews című szaúd-arábiai hírportál szombati, a Save the Children nemzetközi segélyszervezet…

A(z) "Segély" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Már a 3 milliót közelíti a német munkanélküliek száma

Nem jön ki könnyen Európa legnagyobb gazdasága a koronavírus-válságból – valószínűsítik a júniusi német munkaerő-piaci statisztikák.

Gazdaság

Csökkent a munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban

Csökkent, bár az elemzők által vártnál kevésbé az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten.

Gazdaság

A füzesabonyi természetbarátok elnöke szerint senki nem hiányozhat a természet nagy családjából

A megyei közgyűlés – dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott felterjesztésére – a Heves Megyei Klímabarát díjat adományozta a Füzesabonyi Természetbarát Egyesületnek.

 

Kategória ajánló