Sebastian Kurz hírek

Politikus › Sebastian Kurz

Kurz lehet, hogy ismét koalícióra lépne az FPÖ-vel

19.06.24 16:23

Sebastian Kurz volt osztrák kancellár, az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke nem zárta ki, hogy a választásokat követően pártja ismét koalícióra lépjen az Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ).

Az FPÖ az együttműködés folytatását javasolta Kurznak

19.06.12 08:47

A korábbi kormánykoalíció felbomlását követő viták ellenére ismét együttműködést javasolt kedden Sebastian Kurz volt néppárti kancellárnak az általa menesztett Herbert Kickl korábbi szabadságpárti belügyminiszter.

Kurzot is elérte az ibizai átok, de ősszel visszatérhet

19.05.28 17:22

Ma hivatalosan is menesztette Sebastian Kurz kormányát az osztrák államfő, miután tegnap a parlament megszavazta a kabinet elleni bizalmatlansági indítványt. Ilyen lépésre először került sor az ország történetében. A búcsúzó osztrák kancellár azt…

Antiszemita vandálok grasszálnak Bécsben

19.05.28 13:10

Vandál támadók ismét megrongálták Bécs belvárosában a holokauszt áldozatait bemutató arcképeket. Alexander Van der Bellen államfő nagyon aggasztónak nevezte az akciót.

Kurz nem veszi át a néppárti frakció vezetését

19.05.27 16:28

Sebastian Kurz leváltott osztrák kancellár nem veszi át az Osztrák Néppárt (ÖVP) frakcióvezetői posztját, illetve parlamenti mandátumát sem veszi fel - közölte kedden a politikus szóvivője az APA hírügynökséggel.

Sebastian Kurz-on akar bosszút állni az osztrák Szabadságpárt

19.05.26 17:31

Sebastian Kurz-on akar bosszút állni az osztrák Szabadságpárt. A menesztett belügyminiszter szerint a kancellár fölöslegesen és felelőtlenül okozott kormányválságot. Közben a pártok Európa-szerte szavazásra buzdítják híveiket.

A(z) "Sebastian Kurz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kurz: von der Leyen jó jelölt, de a jelölés hajmeresztő volt

Ursula von der Leyen jó jelölt az Európai Bizottság élére, ám az eljárás, amely során kiválasztották, hajmeresztő volt – jelentette ki Sebastian Kurz volt osztrák kancellár, az Osztrák Néppárt elnöke a Welt am Sonntag című lapnak adott,…

Ország

Ingyenes koncertekkel nyitott a Salzburgi Fesztivál

Mozart szülővárosában különböző helyszíneken várják a közönséget.

Nagyvilág

„Otthonról haza”

A Hagyományok Háza európai uniós pályázatok segítségével a Felvidéken és Erdélyben rendezett ifjúsági táborokat. A pályázatok értékelésénél az elbírálók szociális szempontokat is figyelembe vettek. A Hagyományok Háza idén a…

Közélet

Weber: Az Ep folytatja a küzdelmet a jogaiért

A bajor politikus, az EPP korábbi jelöltje az Európai Bizottság élére, ismét sajnálatosnak nevezte, hogy a csúcsjelölti rendszer nem érvényesült.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló