Schmidt Mária hírek

Ismert személy › Schmidt Mária

Leszavazták a parlamentben az otthonápolási díjak emelését

19.06.12 19:53

A kormánypárti többség nemmel szavazott arra a javaslatra, hogy emeljék fel 100 ezer forintra az otthonápolási díj minden formáját.

Gulyás: a kormány továbbra is számít Schmidt Máriára

19.06.05 17:49

A Sorsok Háza múzeum végleges koncepciójáról a kormány fog dönteni, és ennek kialakításában a kabinet továbbra is számít mindkét közreműködő szervezetre, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványra és…

Kirakták Schmidt Máriát a Sorsok Háza projektből

19.06.04 14:43

Köves Slomó a Jerusalem Postnak újságolta el, hogy a Jad Vasem egykori igazgatója vállalta el a kiállítás koncepciójának kialakítását.

Nem “szerelmi házasság”: Schmidt Mária megmondta, meddig kell az Unióban maradni

19.05.23 14:28

„Az Unióban addig kell maradnunk – és itt nemcsak Magyarországra gondolok hanem, az egész térségre, így Romániára is – amíg több az előny mint a hátrány. Le kell arról szokni, hogy szerelmi házasságot kötünk, lelkesedésből vagyunk együtt, tiszteljük…

Vannak komoly tüskék a német–magyar viszonyban

19.05.16 21:43

Angela Merkel egy nagy NDK-t csinált Németországból. Ez azért teljesítmény — mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója egy tegnapi konferencián.

Épül a Washington–Budapest–Jeruzsálem-tengely?

19.05.15 11:22

A világpolitikában van egy olyan tendencia, amely azt sugallja, hogy a jövőben az erős jobboldali vezetők nyerhetnek nagyobb teret.

A(z) "Schmidt Mária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Schmidt Máriáék készítenek felmérést, mi legyen a vasárnapi nyitvatartással

Nem gazdaságos késő estig működtetni sok üzletet, a cégek azt kérik, hogy állapodjanak meg rövidebb vasárnapi nyitva tartástól.

Közélet

A Terror Háza is készül a Múzeumok éjszakájára

Az állandó kiállítás mellett rendhagyó történelemórákkal várja a látogatókat a Terror Háza Múzeum szombaton, a Múzeumok éjszakáján. Ezeken az intézmény történészei tartanak előadásokat, elsősorban a rendszerváltás időszakáról –…

Kultúra és szórakozás

Megtarthatja híres Picasso-festményét a New York-i Metropolitan múzeum

Egy New York-i fellebbviteli bíróság is elutasította szerdán egy német zsidó üzletember örökösének keresetét, amely a New York-i Metropolitan Művészeti ...

Gazdaság

Nem látja szívesen a hajléktalanellátót az újbudai fideszes önkormányzat

13 év után kiraknák a Máltai Szeretetszolgálat intézményét két környékbeli ingatlanberuházás miatt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló