Schell Judit hírek

Ismert személy › Schell Judit

Schell Judit: Engem is ért gyerekkoromban zaklatás

19.11.14 11:10

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában egy új magyar filmben játszott szerepe kapcsán mesélte el a színésznő, hogy tíz–tizenegy éves gyerekként az egyik edzője nem megfelelő módon nyúlt hozzá.

A Krúdy Art Mozi októberi filmkínálata - Európai Art Mozi Nappal és Mozinet Filmnapokkal

19.10.01 19:13

A Gemini Man és a Terminátor: Sötét végzet című filmek is szerepelnek a művész mozi októberi műsortervében, de tartanak Európai Art Mozi Napot is, valamint Mozinet Filmnapok is várják a filmkedvelő közönséget.

"Olyan, mintha más nem történt volna az életemben, csak az a négy év"

19.09.20 15:08

Schell Juditot, Hajdú Steve-et és az Osztálytalálkozó című dokumentumfilmet rendező Ujvári Csabát ültettük le egy asztalhoz, annak apropóján, hogy a róluk szóló film szombattól látható lesz a hvg360-on. A beszélgetésből kiderült, hogy hárman…

Schell Judit: A színházi katasztrófaturizmus nem a művészetről szól

19.04.09 12:39

Hivatalosan tavaly vette át a Thália Színház művészeti vezetését Csányi Sándor hirtelen lemondása után, de érdemben a 2019/20-as évadtól felel a színház repertoárjáért. Schell Judit szerint míg a Nemzeti Színház mindig is ki volt téve a politikai…

Híres debreceni nők nyomába eredtünk – fotókkal

19.03.10 11:08

Debrecen - Tudják, ki volt Zsuzsi, akiről kisvasutat neveztek el? És hogy Júliának mi köze volt a cívisvároshoz? Vagy mi a közös Schell Juditban és Honthy Hannában? Tartsanak velünk, eláruljuk!

A(z) "Schell Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Évtizedekig rejtegette, ám most elárulta szörnyű titkát Schell Judit

A kiváló színésznő először beszélt gyermekként átélt traumájáról.

Kultúra és szórakozás

A legszebb önálló alkotásokat díjazta a Tiszta Szívvel Egyesület

Csütörtök délután tartotta a Tiszta Szívvel Egyesület annak a rajzpályázatnak az eredményhirdetését, amire a gyerekektől a színház témában várták a műveket. Az eredményhirdetésnek egy újdonsült sztár-testvérpár vendége is volt.

Ismert személy

Mindegyik gyermekével együtt ünnepel Stohl András

A Mintaapák sztárjának minden exével kifejezetten jó a viszonya, ezért könnyedén megszervezte, hogyan töltse a négy gyermekével a szeretet ünnepét.

Ismert személy

Felpörgette Szabó Győzőék életét kisfiuk érkezése

Tavasszal született meg Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyereke. Annak érdekében, hogy apaként minél több mindenbe tudjon otthon besegíteni,...

 

Kategória ajánló