Scarlett Johansson hírek

Ismert személy › Scarlett Johansson

Scarlett Johansson az iskolai zaklatás királynője volt?

21.09.08 19:43

Egy felkapott influenszer zaklatással vádol egy hollywoodi sztárt. Persze nem nevezi néven, csak egyértelműen körülírja, nem csoda hát, hogy a rajongói rövid nyomozás után arra a következtetésre jutottak, hogy az iskolai zaklató nem lehetett más, mint…

Megszületett Scarlett Johansson kisfia – nagyon fura nevet kapott

21.08.19 12:05

Az amerikai színésznő az utolsó percig igyekezett titokban tartani második terhességét. Csak júliusban derült ki, hogy ismét édesanya lesz.

A Disney szerint Scarlett Johansson vádaskodása egy PR-kampány része

21.08.08 08:43

Tovább fokozódik az feszültség a Disney és a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson között, most a médiaóriás vágott vissza újabb feltételezésekkel.

A(z) "Scarlett Johansson" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Scarlett Johansson iskolai zaklató lett volna?

Christy Carlson Romano videóban beszélt bántalmairól, és bár nem nevesíti zaklatóit, egyikőjük személyleírása egészen ismerős.

Márka

A férfi, aki 30 kiló leadása után úgy néz ki, mint egy Disney-herceg

Nincs olyan lány, aki legalább egyszer ne ábrándozott volna arról, hogy eljön érte a herceg fehér lovon. Nos, jó hírünk van a Disney-hercegek léteznek, elég csak Jeffrey Kendall fotóira nézni!

Márka

Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája: Ezt még Jackie Chan is megirigyelné

Natasha Romanoff története amolyan kései pótlékként szolgált, amivel végérvényesen lezártnak tekinthetjük a Marvel filmes univerzumának előző fázisát, a most megjelenő Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája pedig már az új…

Közélet

Álnéven plagizált a legismertebb amerikai tényellenőrző oldal tulajdonos-szerkesztője

Az álhíreket leleplező oldalról, a legendás Snopes-ról kiderítették, hogy annak tulajdonosa és egyik szerkesztője álnéven írogatott cikkeket és plagizált is.

 

Kategória ajánló