Sárvár hírek

Magyar település › Sárvár

Megkülönböztető fényjelzést használó rendőrautóval ütközött egy autós a 2-es főúton

20.06.11 08:49

Rétságon végeznek műszaki mentést a tűzoltók. A katasztrófavédelem közlése szerint összeütközött két személyautó a 2-es főúton, Rétságon pénteken reggel. A balesetnél a helyi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a…

Két ittas vezetőt fogtak a rendőrök szombat este

20.06.07 09:01

A marcali körzeti megbízottak szombat este Somogyzsitfán vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett.

Teljes útlezárás van a 88-as főúton, Vas megyében

20.06.01 21:55

Olajfolyás miatt teljes szélességében lezárták a 88-as főutat, Sárvár és Vát között.

A rendőrök ittas vezetésért előállították a körmendi férfit

20.05.20 08:28

A rendőrök ittas vezetésért előállították a körmendi férfit Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 21., cs - 08:06 Büntetőeljárás indult a sofőrrel szemben.

Végzetes: árokba csapódott autójával egy 68 éves sofőr

20.05.09 12:34

Lesodródott az úttestről és árokba csapódott egy autó Bábonymegyernél szombaton, a jármű vezetője meghalt, utasa megsérült – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Azt írták: a baleset a 6511-es számú…

Online játékkal várja vissza vendégeit Sárvár

20.04.22 15:54

Saját fejlesztésű játékkal tenné elviselhetőbbé a mostani, nem túl könnyű hétköznapokat a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft.

Lakástűz volt Szombathelyen

20.04.18 10:46

Nyolcvankét embert kellett elővigyázatosságból kimenekíteni Szombathelyen egy kilencemeletes társasház hatodik emeletén keletkezett lakástűz miatt.

A járvány utazási kedvre gyakorolt hatását vizsgálta a sárvári TDM

20.04.09 14:27

Amint lecseng a koronavírus-járvány, a többség azonnal elkezd utazást foglalni. Túlnyomó többségük a belföldi nyaralást választja - ez derült ki a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. friss felméréséből.

Jelentős TDM-felmérés a belföldi nyaralásokról

20.04.08 16:43

Idén szinte kizárólag belföldi nyaralás jöhet számításba, ez derült ki a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. friss felméréséből.

A(z) "Sárvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Felszámolják az illegális lerakóhelyeket Sárváron

A Belügyminisztérium pályázatán csaknem 7 millió forintot nyert Sárvár az illegális hulladéklerakók felszámolására. Ágh Péter országgyűlési képviselő és Kondora István, Sárvár polgármestere helyszínbejárást tartottak.

Megye

A fűtési szezon kockázataira hívja fel a figyelmet a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt időszak otthon jellegű tűzeseteinek statisztikai adatai támasztják alá, hogy a lakástüzek és a szén-monoxid-mérgezések kiváltó okai között előkelő helyen szerepel a fűtőberendezések karbantartásának a hiánya.

Közélet

Fejszével felfegyverzett férfi próbált bejutni a szlovák parlamentbe

Megpróbált bejutni a Szk Nemzeti Tanácsa épületébe egy fejszével felfegyverzett férfi. A biztonsági őrök a bejáratnál lefegyverezték őt, és átadták a rendőrségnek. Erről Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnöke tájékoztatott a szerdai…

Életmód

Pázmándi az év tűzoltó egyesülete, Fejér megyei az év tisztje

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek.

 

Kategória ajánló