Sárvár hírek

Magyar település › Sárvár

Sárváron álltak asztalhoz a magyar szkanderosok

20.08.24 18:34

Rangos viadalon vannak túl a magyar szkanderosok. A sportágban megrendezték a már hagyományosnak mondható sárvári országos bajnokságot. Az ob nemzetközi verseny is volt egyben, hiszen a magyar nemzeti csapaton kívül az osztrák válogatott…

Olvasóink összességében bírják a hőséget

20.08.17 11:19

Előző heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóinkat hogyan érintette a múlt heti kánikula.

Karambol történt a 86-os főúton

20.08.13 12:24

Két személyautó ütközött össze a 86-os főúton, Zalabaksa és Rédics között, a lentikápolnai bekötő út közelében. A lenti hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Kedd óta a megye 74 településén szünetel a gázszolgáltatás

20.08.12 07:04

Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Vép térségében összesen 74 települést érint a tegnap kezdődött gázszünet. Több családnál érdeklődtünk – eddig nem okozott különösebb fenn­akadást a gáz hiánya.   

Furgon és személyautó ütközött össze Csórnál a 8-as főúton

20.08.04 11:37

Csórnál forgalomkorlátozásra kell számítani. Összeütközött egy utánfutót vontató furgon és egy személyautó a 8-as főút Székesfehérvár felé vezető oldalán, Csórnál. A személygépkocsi az árokba csapódott. Ketten ültek benne, ők ki tudtak szállni. A…

Újra felbukkant a koronavírus a nyugati határszélen, két gyanús eset Sárváron

20.07.23 14:11

Néhány sárvári lakosnál felmerült a koronavírus fertőzés gyanúja. Az érintettek kontroll-tesztelése jelenleg is zajlik, egyúttal megkezdődött a szükséges kontaktkutatás – került ki a város Facebook-oldalára.

Megyei rangadóval debütál a HFC az NB III-ban

20.07.21 19:10

Megyei rangadóval kezdi az NB III-as labdarúgó bajnokságot augusztus 2-án a Hódmezővásárhelyi FC csapata. Mától lehet bérleteket vásárolni a szezonra.

A(z) "Sárvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Polgármesteri évértékelő: tavaly is több milliárd forintot fordíthattak fejlesztésre Sárváron

Több milliárd forint értékű beruházással gyarapodott Sárvár az elmúlt évben is, amelyet beárnyékolt ugyan a koronavírus-járvány, ám a fejlesztési tervek megvalósítása folytatódik a következő esztendőkben – hangsúlyozta…

Megye

Árokba borult egy autó a 87-esen Lukácsháza és Kőszegfalva között

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Közélet

Közel másfél tonnányi kokaint foglaltak le a hatóságok

Az ecuadori rendőrség 1,3 tonna kokainra bukkant az egyik Észtországba tartó konténer belsejében.

Életmód

Tűz keletkezett egy lőrinci pincében

Tűzifa égett egy családi ház húsz négyzetméteres pincéjében Lőrinciben, a Béke utcában. A tűzhöz a hatvani hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

 

Kategória ajánló