Sárvár hírek

Magyar település › Sárvár

Kamion és személyautó ütközött a 84-es főúton, egy ember meghalt

20.12.07 08:46

Teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2020. december 7-én 7 óra 58 perckor egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a 84-es számú főút 52-es…

Suzuki oldalának rohant, majd elszaladt egy vaddisznó Sárvár és Ostffyasszonyfa között

20.12.06 17:11

A Sárvár és Ostffyasszonyfa között közlekedő utánfutós Suzuki vezetője észlelte az úttest felé rohanó állatot, ezért fékezett. A vaddisznót csak egy rövid időre sikerült megállítania.

Vasárnap este óta négy ember vesztette életét lakástűzben

20.11.23 14:11

Összesen 57 helyre riasztották a tűzoltókat, a fővárosban ketten, Pécsett és Sárváron egy-egy ember vesztette életét.

Halálos lakástűz Sárváron

20.11.23 09:25

Szobában, ágy közelében keletkezett tűz egy sárvári családi házban. Az ágyban tartózkodó férfi életét vesztette.

Többtucatnyi település tarolt

20.11.17 17:35

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő közösségi oldalán adta hírül, hogy a Magyar Falu Programban eddig 43 kelet-nógrádi település 142 támogatást tudhat magáénak.

Látványos szakaszába érkezett a Fürjesi elkerülő építése

20.11.13 21:05

Az ütemtervnek megfelelően, jól halad a Fürjesi összekötő út építése Békéscsabán – közölte a térség országgyűlési képviselője. Herczeg Tamás kiemelte, hogy a mintegy 6 kilométeres szakasz 5 milliárd forintból valósul meg, a Modern Városok Program…

Sárvár új weboldallal készül a koronavírus-járvány utáni időszakra

20.11.11 12:36

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. A weboldal már kész, a bővített funkciók a következő szezontól, 2021 tavaszától lesznek elérhetők.

A(z) "Sárvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Felszámolják az illegális lerakóhelyeket Sárváron

A Belügyminisztérium pályázatán csaknem 7 millió forintot nyert Sárvár az illegális hulladéklerakók felszámolására. Ágh Péter országgyűlési képviselő és Kondora István, Sárvár polgármestere helyszínbejárást tartottak.

Megye

A fűtési szezon kockázataira hívja fel a figyelmet a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt időszak otthon jellegű tűzeseteinek statisztikai adatai támasztják alá, hogy a lakástüzek és a szén-monoxid-mérgezések kiváltó okai között előkelő helyen szerepel a fűtőberendezések karbantartásának a hiánya.

Közélet

Fejszével felfegyverzett férfi próbált bejutni a szlovák parlamentbe

Megpróbált bejutni a Szk Nemzeti Tanácsa épületébe egy fejszével felfegyverzett férfi. A biztonsági őrök a bejáratnál lefegyverezték őt, és átadták a rendőrségnek. Erről Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnöke tájékoztatott a szerdai…

Életmód

Pázmándi az év tűzoltó egyesülete, Fejér megyei az év tisztje

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek.

 

Kategória ajánló