Sára Botond hírek

Politikus › Sára Botond

Videón, ahogy felfújt gumióvszerekkel dobálják meg a távozó Borkai Zsoltot

19.11.07 08:19

Megalakult a győri képviselő-testület, ahol utolsó nyilvános szereplésén vett részt Borkai Zsolt, aki ma 16 órai hatállyal lemondott polgármesteri posztjáról. Tucatnyi tüntető szeretett volna bejutni az ülésnek helyt adó díszterembe, de az ajtó zárva volt.…

Nem ül be a közgyűlésbe a volt fideszes polgármester

19.11.06 22:19

Nem veszi át önkormányzati képviselői mandátumát a VIII. kerületben a volt fideszes polgármester, Sára Botond, aki egy Facebook-posztban jelentette be, hogy nem ül be a józsefvárosi közgyűlésbe – szúrta ki a hvg.hu.

Pikó András nagyon kiakadt az Auróra elleni támadás miatt

19.10.24 14:58

A VIII. kerület nemrég megválasztott polgármestere Facebook-oldalán azt írja, az Auróra közösségét ma olyan támadás érte, melyet magánemberként és polgármesterként egyaránt elítél.

Búcsúzik Bús Balázs

19.10.22 13:16

"Ma délelőtt a törvényben meghatározott keretek között megtörtént a polgármesteri munkakör átadás-átvétele. A hivatal kulcsait és az elkészült pénzügyi beszámolót átadtam Dr. Kiss László megválasztott polgármesternek. A beszámoló szerint 2019.…

Ekkora végkielégítéssel távozhat Bácskai János

19.10.16 11:39

A választások után az adott esetben leköszönő polgármestereknek végkielégítés is jár. Ez a törvény szerint a tisztséget legalább két éve betöltő polgármesterek esetén 3 havi illetmény, illetve a képviselő-testület ezen felül megszavazhat további háromhavi…

Gulyás Gergely és Sára Botond játszóteret avatott a Múzeumkertben

19.10.11 18:19

A vasárnapi választás tétje, hogy Budapest gyors fejlődése ne válhasson politikai háborúskodás áldozatává - jelentette ki Gulyás Gergely, amikor pénteken játszóteret avatott a Nemzeti Múzeum kertjében.

Soproni Tamás: többé nem lesz esély a lopásra

19.09.23 19:28

A polgármesterjelölt egyik legfőbb célja, hogy átláthatóvá tegye Terézvárost és beleszólást adhasson a VI. kerületben élő lakosoknak, mit és hogyan tegyen az önkormányzat. 

A(z) "Sára Botond" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nem ül be a közgyűlésbe a bukott józsefvárosi fideszes polgármester

Sára Botond egy új feladattal indokolta, hogy miért nem lesz önkormányzati képviselő, de nem részletezte, hogy mi az.

Közélet

Pikó: Több józsefvárosi házban nincs gáz

Pikó András, Józsefváros polgármestere arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy a kerületben több lakóházban szünetel a gázszolgáltatás, a szolgáltató kivonult, mért, és nem adta vissza a gázt.

Budapest

Pikó: Több józsefvárosi házban nincs gáz

Pikó András, Józsefváros polgármestere arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy a kerületben több lakóházban szünetel a gázszolgáltatás, a szolgáltató kivonult, mért, és nem adta vissza a gázt.

Politikus

Milliókra váltotta ki nem vett szabadságát a balatonboglári fideszes polgármester is

Bár papíron minden egyes napot kivett Mészáros Miklós, a testület szerint mégis jár neki 3,2 millió. Az összeg egy részét helyi civileknek adná.

 

Kategória ajánló