Sára Botond hírek

Politikus › Sára Botond

Magyar György: a járvánnyal kapcsolatos adatok eltitkolása akár bűncselekmény is lehet!

20.10.25 13:39

Közérdekű adatigényléssel fordult az illetékes kormányhivatalhoz egy kerületi polgármester, mert szerette volna megtudni, hogy a területén mennyien koronavírus-fertőzöttek, illetve betegek, s hányan vannak az érintett kontaktszemélyek.…

Karácsony Gergely megint telesírta a Facebook-oldalát

20.05.06 18:58

Gulyás Gergely azt mondta, úgy látják, hogy megváltozott a főpolgármester álláspontja a főváros életének újraindítása ügyében.

A(z) "Sára Botond" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nem közérdekű adat, hogy a rózsadombi luxusvilla felhúzásánál sértettek-e építési szabályokat

A 24.hu közérdekű adatigényléssel kérte ki Párisi Udvar tulajdonosának II. kerületi építkezésére vonatkozó adatokat, de Sára Botond szerint azok senkire nem tartoznak.

Közélet

Már az országos átlag alatt van a pozitív tesztek aránya Nyitrán

Nyitrán ezen a hétvégén már a harmadik fordulója zajlott a tömeges tesztelésnek. Szombaton 12 682 személyt teszteltek le, közülük pedig 90-nél igazolták a fertőzést, ami mindössze 0,71 százalékos pozitivitást…

Politikus

Baloldali számmisztika: Karácsonyék 56-szoros előleget kell, hogy letegyenek a Lánchídra

Nem tudja Karácsony Gergely főpolgármester, hogy miért emelkedett a korábbi 56-szorosára az az összeg, amit előlegként megkap a Lánchíd felújítását elnyerő cég.

Politikus

„Kijavítottuk a plakátot: a Fidesznek minden haver számít”

A DK elkezdte „kijavítani” a fideszes utcai plakátokat.

 

Kategória ajánló