Salgótarján hírek

Magyar település › Salgótarján

Nnk: többnyire stagnáló a szennyvízben mért koronavírus koncentráció

21.01.12 13:32

2021. első hetében a szennyvízminták átlagos SARS-CoV-2 koncentrációja továbbra is stagnáló vagy enyhén csökkenő tendenciát mutat. A vizsgálati eredmények alapján elmondható, hogy az első héten jelentős növekedés egyik településen sem…

Két városban még mindig magas koronavírus-koncentrációt mértek a szennyvízben

21.01.12 12:48

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette a legfrissebb méréseit a szennyvízben található koronavírus koncentrációjáról. Javul vagy legalábbis nem romlik tovább a helyzet.

Emberölés miatt nyomoznak Salgótarjánban

21.01.12 12:48

Elhunyt nőt találtak Salgótarján közterületén kedden. Az eset kapcsán felvetődött az idegenkezűség gyanúja, így nyomozást indítottak.

Több bűncselekmény elkövetése miatt felelhet

21.01.10 08:58

Több bűncselekmény elkövetése miatt felelhet Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 10., v - 07:31 A letartóztatásban lévő 23 éves férfi és két társa ellen folyó eljárást a salgótarjáni nyomozók befejezték.

Donorokat invitálnak a régimódi véradásra Salgótarjánban

21.01.07 18:01

Akik az ünnepek előtt nem tudtak elmenni véradásra, ez jó lehetőség arra, hogy most megtegyék.

Már a rendőrség nyomoz a salgótarjáni szocialista polip ügyében

21.01.05 21:16

Versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban bűntett gyanúja miatt vizsgálódik a rendőrség Salgótarjánban. A szocialista polipként emlegetett Triomer-ügyben nyomoznak a rendőrök.

A(z) "Salgótarján" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szóváltásból garázdaság és testi sértés

A salgótarjáni rendőrök egy 43 éves karancslapujtői férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként.

Megye

Milliókat zsákmányoltak megyeszerte: rács mögött maradnak a sorozatbetörők

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a letartóztatását annak a két férfinak, akik Nógrád megyeszerte sorozatbetöréseket követtek el.

Nagyvilág

Boris Kollárt, a parlament elnökét is beoltották a COVID-19 ellen

Sajtóértesülések szerint a parlamenti képviselőket a pozsonyi Szent Mihály Kórházban oltották be. „Csütörtökön mintegy tíz képviselő kapta meg az oltást” – tájékoztatott Jurcová. A parlament sajtóosztálya korábban azt közölte: nincs szó…

 

Kategória ajánló