Salgótarján hírek

Magyar település › Salgótarján

Emberkereskedelem és kényszermunka a gyanú, egy férfi őrizetben

21.01.28 08:53

Emberkereskedelem és kényszermunka a gyanú, egy férfi őrizetben Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 28., cs - 07:08 A Nógrád megyei rendőrök elfogták a 28 éves salgótarjáni lakost.

Díszpolgári cím és több elismerés is gazdára talált Salgótarján születésnapján

21.01.27 20:19

Díszünnepséget tartottak szerda este a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban, a megyeszékhely várossá nyilvánításának kilencvenkilencedik évfordulója és a magyar kultúra napja alkalmából. Az eseményen átadták az önkormányzat által…

Hét évre súlyosbították a Nógrád megyei kukkoló büntetését

21.01.27 10:56

A Salgótarjáni Járási Ügyészség fellebbezése alapján 2 év 10 hónap helyett 7 évre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék azt a férfit, aki 2018 júliusának egyik éjjelén betört egy házba és a benn alvó nőt nézte alvás közben, majd később a vele szemben…

Kimaxolja a nyugdíjas életet Brúnó, az ország leglustább tűzoltója

21.01.24 18:37

A salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados, a lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya már új szolgálati helyen látja el feladatait, és jelenti: nagyon jól van.

10 óra alatt 31 gyorshajtó

21.01.24 10:26

10 óra alatt 31 gyorshajtó Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 24., v - 07:00 A rendőrök elősorban a gyorshajtókkal szemben intézkedtek a tarjáni régióba.

A(z) "Salgótarján" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ezért nem látjuk már a biztonsági embereket a Salgótarjánban

Az elmúlt időszakban több olvasó érdeklődött: működik-e még a biztonsági szolgálat a megyeszékhelyen?

Megye

A gyanú szerint laptopot lopott el az ingatlanból a férfi

A gyanú szerint laptopot lopott el az ingatlanból a férfi Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 24., sze - 08:54 Egy 22 éves nagylóci lakost állítottak elő a szécsényi rendőrök.

Közélet

Elismerést és jutalmat kaptak csepeli rendőrök

A Magyar Villamos Művek Energetika Zrt. elnök-vezérigazgatója a szolgáltató sérelmére elkövetett lopások felderítéséért elismerésben és jutalomban részesítette a csepeli rendőrkapitányság rendőreit, Simon Lajos r.…

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

 

Kategória ajánló