Salgótarján hírek

Magyar település › Salgótarján

Ledózerolni készültek, inkább felújítják

Tegnap 14:55

Öt éve még úgy volt, ledózerolják őket, most mégis felújítják a leromlott állapotú, komfort nélküli önkormányzati bérlakásokat.

Meghalt egy motoros a 82-es főúton

19.08.15 12:43

Meghalt egy motoros a 82-es úton Nyúl közelében csütörtökön kora este, miután járművével lesodródott az úttestről és árokba csapódott - közölte a rendőrség honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Munkát ad a nógrádi térségnek az épülő dél-koreai üzem

19.08.14 12:40

Kétszáz embernek ad munkát épülő salgótarjáni üzemében a dél-koreai autóalkatrész-gyártó cég. A beruházás értéke mintegy 13,3 milliárd forint.

Zivatarvonal tépázta meg Budapestet is - durva videók és fotók

19.08.14 08:28

Látványos zivatarvonal alakult ki a Barcs-Salgótarján vonal mentén kedd éjszaka, amely a budapesti vihart is okozta.

A nap fotója: Ilyen volt ma hajnalban a Perseidák csillaghullása

19.08.13 19:07

Meteor az égbolton egy fa felett Salgótarján közelében 2019. augusztus 13-ra virradóan. A Föld belépett a Perseida meteorraj összetevőit alkotó 109P/Swift-Tuttle üstökös pályája mentén szétszórt porfelhőbe. A Perseidák az egyik legismertebb, sűrű…

Ezernél több bála lángol hajnal óta Áporkánál

19.08.13 10:51

Az egységek megakadályozzák, hogy a lángok továbbterjedjenek. Még tart a tűzoltói beavatkozás Áporka külterületén, ahol szalmabálák égnek. Egy körülbelül ezerkétszáz bálából álló kazal gyulladt meg. A tűz mintegy öt-hatszáz négyzetmétert érint. A…

Többmilliós kárt okozott a salgótarjáni ablakgyújtogató

19.08.09 17:21

Több millió forintnyi kárt okozott az a salgótarjáni férfi, akinek az az ötlete támadt, hogy felgyújtson több tucat műanyag ablakkeretet. A gyújtogatót a biztonsági kamera felvételei buktatták le.

A(z) "Salgótarján" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ledózerolni készültek, de inkább felújítanak két salgótarjáni telepet

Felújítják a Salgótarján két szegregátumában, az egykor bányász-kolóniaként működő Salgó úti és Forgách-telepeken álló, komfort nélküli önkormányzati bérlakásokat.

Megye

Faszerkezetű épület égett Bánkon

A tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kilencven négyzetméter alapterületű, faszerkezetű épület Bánkon, a Petőfi úton. A tűzesethez a balassagyarmati, a rétsági és a berceli hivatásos…

Közélet

Kegyetlen gyilkosság: Családi házában ölte meg nevelőanyját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói befejezték annak a 29 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint megölte anyját.

Életmód

Árokba csúszott egy autó a 33-as főúton, Tiszafürednél

A tűzoltók kivontatták a járművet. Árokba csúszott egy utánfutót vontató személygépkocsi a 33-as főúton, Tiszafüred közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót és a trélerrel együtt kivontatták az árokból. A…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló