Sajtószabadság hírek

Közélet › Sajtószabadság

Kövér Lászlónak mától hivatalos papírja van arról, hogy két lábbal tiporta meg a sajtószabadságot

Ma 11:46

Több magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát is megsértette Kövér László az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) keddi döntése szerint, amikor az Országgyűlés elnöke kitiltotta őket a Parlamentből – írja az Index.

Kövér hivatalosan megsértette a sajtószabadságot!

Ma 10:39

Az Emberi Jogok Európai Bírósága egyhangú döntéssel kimondta, hogy Kövér László házelnökként megsértette 6 magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből.

Varga Judit: Ismét kibújt a szög a zsákból

20.05.09 16:58

Ismét kibújt a szög a zsákból - olvasható Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Öt kulisszatitok a Star Wars-filmekről

20.05.04 12:16

Egy vicces félrehallás miatt május negyedike lett a nemzetközi Star Wars nap, ez alkalomból a Lokál összegyűjtött néhány kulisszatitkot a filmek kapcsán.

Amnesty: A járvány elleni küzdelemnek tesz keresztbe, aki gyengíti a sajtószabadságot

20.05.03 13:46

Egy csokornyi, sajtószabadságot korlátozó esetet gyűjtött össze az Amnesty International a sajtószabadság május 3-i világnapja alkalmából. Világszerte számos helyen fenyegettek újságírókat vagy indítottak eljárást ellenük, mert kritizálták az új…

Újságírás félelem és részrehajlás nélkül - ma van a sajtószabadság világnapja

20.05.03 13:31

Május 3-án van a sajtószabadság világnapja. E napon világszerte megemlékeznek a munkavégzés közben elhunyt újságírókról, akik saját életük elé helyezték az igazságot és a hiteles információ szabad áramlását.

A(z) "Sajtószabadság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem vizsgálják felül a parlamenti tudósítás szabályait a strasbourgi döntés után sem

Az Emberi Jogok Európai Bírósága kedden azt mondta ki, hogy Kövér László megsértette a sajtószabadságot.

Közélet

Három pert nyert a Helsinki Bizottság Strasbourgban

Önkényesen betiltott tüntetés, kivizsgálatlanul maradt rendőri bántalmazás és egy rab, aki nem búcsúzhatott el haldokló apjától.

Márka

Meghalt Tettamanti Béla népszerű grafikus, festő és karikaturista

Több mint ötven éven át jelentek meg rajzai a sajtóban, húsz éven át ő illusztrálta a Népszabadság Hétvége mellékletét. 73 éves korában érte a halál. Tettamanti Béla 1946-ban született Bánhidán, halálhírét a 168 óra közölte. 1975 óta…

Politikus

Fidesz: Pikó közszolgálati lakásokat vett el a józsefvárosiaktól

A VIII. kerületi Fidesz erős hangvételű közleményben ment neki a polgármesternek. Ahogy azt a Pesti Hírlap is megírta, Pikó András VIII. kerületi polgármester szerint Halász János Fidesz-frakció-szóvivő hazudott, amikor azt…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló