Ryan Gosling hírek

Ismert személy › Ryan Gosling

Ryan Gosling farkasbőrbe bújik

20.06.04 16:41

A világhírű színész játssza a Universal új Farkasember-filmjének címszerepét.

Vajon mit szól ehhez Ryan Gosling? Extrém sminket kapott Eva Mendes, de nem ám akárkiktől!

20.05.20 14:15

Ritka pillanat: Eva Mendes magáról mutatott egy képet a közösségi oldalán, aminek ráadásul a gyermekeihez is igen sok köze van. Nem sűrűn csinál ilyet a színésznő, az egyszer biztos!

Ryan Gosling ismét az űrbe megy

20.05.18 13:04

Ryan Gosling újra készen áll, hogy meghódítsa a világűrt, a színész legalábbis már most rábólintott Andy Weir könyvadaptációjának főszerepére. Mondjuk a részleteket! A Variety magazin legfrissebb ért...

Ryan Gosling ismét űrruhát ölt egy új sci-fiben

20.05.18 12:37

A film alapjául szolgáló regény 2021 tavaszán jelenik meg, de a megfilmesítési jogokért már hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

Ryan Gosling ismét űrhajós lehet

20.05.16 13:58

Az első ember után újabb űreposzban szerepelne Ryan Gosling, éspedig a Mentőexpedíció szerzője, Andy Weir új regényének adaptációjában.

Ryan Gosling ezúttal űrhajósként mentené meg a Földet

20.03.30 23:32

A Deadline információ szerint A Marsi szerzőjének az új regényéből is film készülhet, ráadásul egy A-listás sráccal a főszerepben. Andy Weir új regénye, a The Hail Mary egy év múlva érkezik, és várhatóan itthon is jön a Fumax Kiadónál. A főszereplője egy…

Ryan Gosling ismét asztronautává válik az új Andy Weir-adaptációban

20.03.29 14:25

Az első ember után Ryan Gosling ismét szkafandert ölt, lévén a Metro-Goldwyn-Mayer stúdióval javában folynak a tárgyalások, hogy egy közelgő Andy Weir regény adaptációjában ne csak főszereplőként, de producerként is részt vegyen. A jelenleg…

Ryan Goslinggal jöhet A múmia remake-je

20.02.27 15:46

Nem alakult épp vényesen az Universal két remake-je, Az ismeretlen Drakula igencsak negatív kritikai visszhangban részesült, így a stúdió gyakorlatilag mihamarabb a szőnyeg alá söpörte a filmet, ráadá...

A(z) "Ryan Gosling" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ryan Gosling farkasbőrbe bújik

A világhírű színész játssza a Universal új Farkasember-filmjének címszerepét.

Ismert személy

Eldőlt, ki rendezi az Indiana Jones ötödik részét

A Harrison Ford főszereplésével készülő filmnek újraírják a forgatókönyvét.

Ismert személy

Állami segítséget kap a KLM – tiltakozik a Ryanair

A holland királyi légitársaság 3,2 milliárd euró értékű hitelről és hitelkeretről állapodott meg a kormányzattal. A Ryanair szerint a lépés versenytorzító hatású, ezért az uniós bíróság elé viszi az ügyet.

Ismert személy

Ez tényleg vicces: Eva Mendes megmutatta, mit műveltek vele a gyermekei

Eva Mendes és Ryan Gosling nem szoktak gyermekeikről posztolni közösségi oldalaikon, de a lányaik által készített alkotások közül az interneten is fellelhető néhány.

 

Kategória ajánló