RTL Klub hírek

Márka › RTL Klub

Csak délelőtt vásárolhatnak a 65 év felettiek

Tegnap 16:53

Több piac előtt is nagyobb tömegben várakoztak reggel a 65 év felettiek, hogy bejussanak vásárolni. Ők szombattól csak délelőtt 9 és dél között mehetnek boltba vagy piacra. Sokan közülük nem értenek egyet az új szabállyal, mert megszokták,…

Fodor Annamária nagyon mélyponton volt

20.03.28 10:26

Fodor Annamáriát a színházon kívül az RTL Klub sorozatában, a Bátrak földjében is láthatják a nézők. A színésznő élete mélypontjáról vallott.

Sebestyén Balázs: nehéz, de küzdünk!

20.03.28 07:40

Az Álarcos énekes fellépői is részt vesznek az RTL Magyarország #együttsikerül kampányában. Sebestyén Balázs pedig arról is beszélt, hogy élik meg családjával a mostani helyzetet.

Sztárok mutatták meg, hogyan töltik a mindennapjaikat a karanténban

20.03.27 17:57

A koronavírus megfékezésére mára már bebizonyosodott, hogy az otthoni karantén a leghatékonyabb megoldás. A bezártság alól a sztárok sem kivételek, és most el is mesélték, ők hogyan vészelik át a nehéz időket.

Már 30-40 ezren veszítették el az állásukat a koronavírus miatt

20.03.26 21:49

Már 30-40 ezer magyar vesztette el az állását a koronavírus miatt - a kormány szerint. Minden második cég csökkentette a teljes munkaidősök számát a Kereskedelmi és Iparkamara friss felmérése alapján, amelyet a miniszterelnök kérésére készítettek.…

Saját műsorral jelentkezik a Bátrak földje színésznője és az Rtl Klub műsorvezetője

20.03.26 12:32

Az Édesítő és az Édes Otthon műsorvezetője, Molnár Andrea, valamint a Bátrak földjében is szereplő színésznő, Fodor Annamária egyedülálló videosorozatot indítanak útjára. Összművészeti kerekasztal-beszélgetést szerveznek, melyet a legnagyobb…

A maszk csökkenti a fertőzésveszélyt - ezt válaszolta a Koronavírus Sajtóközpont az RTL-nek

20.03.25 18:58

Európa több országában már kötelező a maszk viselése a közterületeken, de Magyarországon arra szólít fel a Népegészségügyi Központ, hogy ne viseljen maszkot, aki nem beteg.

A(z) "RTL Klub" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Az idősek panaszkodnak, hogy csak 9-től vásárolhatnak, sokan reggel 6-ra mennének

Több piac előtt is nagyobb tömegben várakoztak reggel a 65 év felettiek, hogy bejussanak vásárolni. Ők szombattól csak délelőtt 9 és dél között mehetnek boltba vagy piacra. Sokan közülük nem értenek egyet az új szabállyal, mert…

Ismert személy

Sebestyén Balázs: nehéz, de küzdünk!

Az Álarcos énekes fellépői is részt vesznek az RTL Magyarország #együttsikerül kampányában. Sebestyén Balázs pedig arról is beszélt, hogy élik meg családjával a mostani helyzetet.

Kultúra és szórakozás

Vadonatúj doku-reality indul hamarosan a TV2-n

Közszereplők és civilek mutatják be mindennapjaikat a járvány alatt.

 

Kategória ajánló