Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Hamis gyógyszerszállítmány a bőröndben

19.07.30 06:12

A NAV munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor 7280 szem gyógyszert találtak Röszkén, egy dupla fenekű bőröndben – számolt be a Délmagyar.

Rengetegen voltak a határátkelőkön

19.07.29 14:15

Több mint 320 ezer utazó használta hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 94 ezer járművel lépték át az országhatárt.

Körözött Peugeot akadt horogra Röszkén

19.07.29 09:45

A magyar rendőrök a francia hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A személyautó forgalmi engedélyét módosították, ezért közokirat-hamisítás miatt indult eljárás a sofőrrel szemben.

Csak akkor menjen a röszkei átkelő felé, ha szeretne három órát várni

19.07.28 11:03

A rendőrség határinfója szerint három órás várakozásra kell felkészülni a kilépő oldalon. Végül is ez már jobb, mint a tegnapi négy óra.

Egyedül próbálkozott

19.07.28 07:54

Egyedül próbálkozott Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 28., v - 07:39 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Négy órát kell várni a határátkelésre Röszkén

19.07.27 04:45

Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán Szerbia felé a személyforgalomban szombat hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Három határsértő Röszkénél

19.07.26 16:09

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Bangladesi és pakisztáni határsértők Ásotthalomnál

19.07.24 19:03

Bangladesi és pakisztáni határsértők Ásotthalomnál Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 25., cs - 05:11 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az…

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Afgán és török határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében.

Közélet

A németek háromnegyede nem mer nyilvánosan politizálni

A beengedet másfél millió migráns és a romló gazdasági helyzet miatt nagy a nyomás a német eliten, akik a „bennszülötteknek” kedvező politika helyett inkább növelik a nyomást az eltérő véleményekre.

Nagyvilág

Három embert neveznek meg a Linda-főcímzene ellopásának ügyében

A 80-as években még állt a „vasfüggöny„, de a tévés-filmes szakemberek közt ez nem volt teljesen átjárhatatlan, nyugatiak utaztak keletre, és vissza.

Közélet

A németek háromnegyede nem mer nyilvánosan politizálni

A beengedet másfél millió migráns és a romló gazdasági helyzet miatt nagy a nyomás a német eliten, akik a „bennszülötteknek” kedvező politika helyett inkább növelik a nyomást az eltérő véleményekre.

 

Kategória ajánló