Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Határsértőket fogtak Röszkénél

19.10.12 15:04

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Tíz uniós tagország vámosainak szerveztek képzést Röszkén

19.10.10 13:53

Az Európai Unió keleti és délkeleti szárazföldi határán dolgozó tíz ország 22 vám és pénzügyőrének szerveztek háromnapos képzést Röszkén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense…

Afgán határsértőket kaptak el Mórahalomnál

19.10.10 11:37

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Mórahalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Tíz határsértő Csongrád megyében

19.10.09 11:54

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tíz migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Körözött Opel Csongrád megyében

19.10.07 12:01

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött járművet foglaltak le Röszkénél.

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

19.10.05 12:37

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 05., szo - 07:02 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes…

Tehervagonban bújtak el

19.10.03 19:34

Tehervagonban bújtak el Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 03., cs - 05:58 Egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra tizenhat illegális migráns.

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hétvégén több határátkelőnél is élénkebb forgalom várható

Hétvégén több határátkelőhelyen is élénkebb forgalom várható az ünnepek közeledte miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrségi honlapon – jelenti az MTI. A közlemény…

Nagyvilág

Nyolc határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Közélet

Eltűnt a topolyai Vuk Čelebić

Három napja tűnt el a 33 éves topolyai Vuk Čelebić, akiről azóta sem lehet tudni semmit, írja a vojvodinainfo.rs portál. A férfi 185 centiméter magas, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete melegítőt,…

 

Kategória ajánló