Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Több mint 50 ezer doboz cigaretta és kőpor az üdítők között

19.11.14 15:17

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy macedón teherautó ellenőrzésekor több mint 50 ezer doboz adózatlan cigarettát találtak Röszkén – értesült az Objektív Hírügynökség a NAV közleményéből.

Szíriai határsértőkre leltek Szegednél

19.11.10 22:36

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Körözött Peugeot akadt fenn Röszkén

19.11.08 11:55

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Illegális bevándorlókat kaptak el Csongrád megyében

19.11.04 13:40

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Egy 20 milliós terepjáró fennakadt a határőrők hálóján Röszkénél

19.11.04 10:10

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Körözött luxusterepjárót foglaltak le Röszkén

19.11.04 09:13

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Határsértő Röszkénél

19.10.28 12:50

Határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 28., h - 11:48 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Határsértők Röszkénél

19.10.26 07:36

Határsértők Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 26., szo - 07:28 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Röszke közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hétvégén több határátkelőnél is élénkebb forgalom várható

Hétvégén több határátkelőhelyen is élénkebb forgalom várható az ünnepek közeledte miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrségi honlapon – jelenti az MTI. A közlemény…

Nagyvilág

Nyolc határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Közélet

Eltűnt a topolyai Vuk Čelebić

Három napja tűnt el a 33 éves topolyai Vuk Čelebić, akiről azóta sem lehet tudni semmit, írja a vojvodinainfo.rs portál. A férfi 185 centiméter magas, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete melegítőt,…

 

Kategória ajánló