Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Égig érő fűmennyiséget találtak egy szerb kocsiban Röszkénél

21.02.25 08:46

Mintegy 44 kilogramm, több mint 100 millió forint feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy röszkei ellenőrzésen – tájékoztatta a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és…

Körözött luxusautót foglaltak le a rendőrök Röszkén

21.02.08 12:18

Körözött luxusautót foglaltak le a rendőrök Röszkén Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 08., h - 10:16 A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyen.

Diplomáciai kocsival próbált migránsokat csempészni egy nagykövet fia

21.02.02 18:44

A több hónapos elővizsgálati eljárás után, amelyet a szervezett bűnözés ügyeiben eljáró ügyészség folytatott le a szervezett bűnözés elleni szolgálattal és a szerbiai Biztonsági-Tájékoztatási Ügynökséggel (BIA), letartóztattak egy pakisztáni…

A hollandok körözték, a magyar rendőrök lefoglalták

21.01.01 08:04

A hollandok körözték, a magyar rendőrök lefoglalták Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 02., szo - 05:46 A magyar rendőrök a holland hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Csanádpalotánál.

Hiába akart bejönni Magyarországra

20.12.21 08:22

Tizennégy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy bolgár sofőr autójában Röszkén - írta honlapján hétfőn a rendőrség.

Marihuánával bélelte ki autóját

20.12.21 08:22

Tizennégy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy bolgár sofőr autójában Röszkén – írta honlapján hétfőn a rendőrség.

Hosszú a várakozás több határátkelőhelyen Szerbia felé

20.12.19 11:25

A röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyautóval utazóknak öt, az autóbusszal érkezőknek négy órát kell várakozniuk.

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A német hatóságok keresték a luxusautót

A nagy értékű gépkocsit Röszkén foglalták le a magyar rendőrök.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Bengáli tigrissel menekült a rendőrök elől egy gyilkossággal vádolt houstoni férfi

Victor Hugo Cuevast egy nap alatt elfogták, de a tigris még nem került elő.

Közélet

Elszállították a migránsokat Tavankútról

Alsó- és Felsőtavankút, valamint Mérges polgárainak kezdeményezésére, a szabadkai rendőrség a határőrséggel együttműködve járőrözést tart a három településen. Ennek keretében a rendőrség tagjai a napokban huszonkét…

 

Kategória ajánló