Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Négy órát kell várni a határátkelésre Röszkén

19.07.27 04:45

Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán Szerbia felé a személyforgalomban szombat hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Három határsértő Röszkénél

19.07.26 16:09

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Bangladesi és pakisztáni határsértők Ásotthalomnál

19.07.24 19:03

Bangladesi és pakisztáni határsértők Ásotthalomnál Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 25., cs - 05:11 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az…

Vámáru helyett illegális migráns lapult a csomagtartóban

19.07.24 10:15

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

Lopott luxusautót fogtak a magyar rendőrök

19.07.23 11:18

Röszkénél fogták meg a magyar rendőrök a svájci rendszámú, lopott Bentley Continental GT-t. A százmilliós luxusautót egy szerb férfi vezette.

Hétvégi forgalom a Csongrád megyei átkelőkön

19.07.22 13:39

Hétvégi forgalom a Csongrád megyei átkelőkön Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 22., h - 11:33 Több mint 302 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 95 ezer járművel…

Az ülések alá bújt

19.07.22 13:09

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hétvégén több határátkelőnél is élénkebb forgalom várható

Hétvégén több határátkelőhelyen is élénkebb forgalom várható az ünnepek közeledte miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrségi honlapon – jelenti az MTI. A közlemény…

Közélet

Fél nap alatt közel negyven illegális migráns a határon

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. december 15-én 0 óra és 12 óra között nyolc esetben harminckilenc külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Nagybaracska…

Nagyvilág

Huszonegy határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonegy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Közélet

Nem elég, hogy szabálytalanul vontatott, még körözték is az autókat

A rendőrök Böhönyén állították meg a szerelvényt.

 

Kategória ajánló