Röszke hírek

Magyar település › Röszke

Török autócsempész bukott le Röszkén

19.08.01 09:19

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Röszkén – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Hamis gyógyszerszállítmány a bőröndben

19.07.30 06:12

A NAV munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor 7280 szem gyógyszert találtak Röszkén, egy dupla fenekű bőröndben – számolt be a Délmagyar.

Rengetegen voltak a határátkelőkön

19.07.29 14:15

Több mint 320 ezer utazó használta hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 94 ezer járművel lépték át az országhatárt.

Körözött Peugeot akadt horogra Röszkén

19.07.29 09:45

A magyar rendőrök a francia hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A személyautó forgalmi engedélyét módosították, ezért közokirat-hamisítás miatt indult eljárás a sofőrrel szemben.

Csak akkor menjen a röszkei átkelő felé, ha szeretne három órát várni

19.07.28 11:03

A rendőrség határinfója szerint három órás várakozásra kell felkészülni a kilépő oldalon. Végül is ez már jobb, mint a tegnapi négy óra.

Egyedül próbálkozott

19.07.28 07:54

Egyedül próbálkozott Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 28., v - 07:39 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Négy órát kell várni a határátkelésre Röszkén

19.07.27 04:45

Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán Szerbia felé a személyforgalomban szombat hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A(z) "Röszke" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Strasbourg a magyar államnak adott igazat tranzitzóna-ügyben

A röszkei tranzitzónában való tartózkodás nem számított jogellenes fogva tartásnak – mondta ki másodfokon az Ejeb.

Közélet

Varga Judit: Strasbourg a szuverén határvédelem ügyében a kormánynak adott igazat

Kudarcot vallottak a magyar bevándorlás politikát és határvédelmet ért politikai és jogi támadások – jelentette ki az igazságügyi miniszter.

Nagyvilág

Varga Judit: Strasbourg a szuverén határvédelem ügyében a kormánynak adott igazat

Kudarcot vallottak a magyar bevándorlás politikát és határvédelmet ért politikai és jogi támadások – jelentette ki az igazságügyi miniszter.

Közélet

Szijjártó: a migrációs helyzet egyre súlyosabb, százezren torlódtak fel a Balkánon

A migrációs helyzet egyre súlyosabb, a Nyugat-Balkánon már lassan 100 ezer a feltorlódott migránsok száma - mondta Szijjártó Péter csütörtökön Bécsben a Migrációs Politikát Fejlesztő Nemzetközi Központ (ICMPD) magas szintű…

 

Kategória ajánló