Roszatom hírek

Gazdaság › Roszatom

Meghosszabbították a BKR és a Roszatom vállalata közti szerződést

19.09.06 13:28

A TVEL, a Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata szállítja továbbra is az üzemanyagot a Budapesti Kutatóreaktor számára.

Valószínűleg atomreaktor robbant fel Oroszországban

19.08.29 12:43

Tovább folytatódik az augusztus 8-i, északnyugat-oroszországi nukleáris baleset utóélete. Mint emlékezetes, az orosz védelmi minisztérium először letagadta, hogy bármilyen radioaktív anyag a környezetbe került volna, de később a Roszatom állami…

Csernobil a jégen? A világ első úszó atomerőműve elindult állomáshelyére Oroszországban

19.08.23 15:40

A világ legészakibb elhelyezkedésű atomerőműve lesz. A környezetvédők bírálják, és „nukleáris Titanicnak” nevezik a projektet, a Roszatom viszont azt mondja, mindenben megfelelnek a biztonsági követelményeknek.

Első alkalommal rendezték meg Oroszországban a Roszatom Nemzetközi Horgászbajnokságot

19.08.06 16:33

A nemzetközi versenyt augusztus 1-2. között tartották a Leningrádi Atomerőmű, Oroszország legnagyobb működő atomerőművének közelében a Finn-öbölben, 24 orosz és külföldi horgász részvételével. A versenyzők azon országokból érkeztek, ahol…

Sorjáznak Paks II pályázatai

19.07.12 05:54

A Paks II beruházás egyik legnagyobb értékű közbeszerzését írta ki a napokban a beruházó Roszatom — közölte a Magyar Nemzettel Süli János tárca nélküli miniszter.

A Roszatom terjeszkedése: atomerőművek az orosz geopolitika szolgálatában

19.07.03 08:44

Oroszország állami tulajdonú nukleáris energia vállalata, a Roszatom piacvezető az atomreaktorok exportjának piacán, köszönhetően annak, hogy a beruházásokat a megrendelő...

A(z) "Roszatom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az LMP közérdekű adatigénylést nyújt be a Roszatom Budapestre költözése miatt

Az LMP szeretné megtudni, hogy a költözés mivel jár és mennyibe kerül.

Magyar település

NB I: Külön öröm számomra, hogy a mai napig teljesen magyar a Paks kerete - 70 éves a korábbi szövetségi kapitány

Ma ünnepli 70. születésnapját Gellei Imre, aki korábban irányította többek között a Vasast, a Ferencvárost, a Paksot és a magyar válogatottat is.

Gazdaság

A statisztikák szerint McCall volt a legjobb

Erica McCall nyújtotta a legjobb teljesítményt a 2019/2020-as csonka szezonban az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosai közül.

Top magyar cég

Elhárították a hibát, újra névleges teljesítményen üzemel a paksi atomerőmű 2. blokkja

A blokk teljesítményét március 5-én a generátor meghibásodása miatt 50 százalékosra csökkentették, a hibát elhárították.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló