Roszatom hírek

Gazdaság › Roszatom

Módosított üzemanyag érkezik a Paksi Atomerőműbe

20.10.14 13:09

Lehetővé válik a használt üzemanyag-kazetták mennyiségének csökkentése, ami gazdasági szempontból is előnyös.

A Belorusz Atomerőmű 1-es blokkja elérte a minimális ellenőrzött teljesítményszintet

20.10.11 22:55

A Belorusz Atomerőmű 1-es blokkja, amelynek főtervezője és generálkivitelezője a Roszatom mérnöki divíziója, az Asze Mérnöki Vállalat Rt., 2020. október 11-én magyar idő szerint hajnali 1.26 perckor elérte az első kritikusságot, ami azt jelenti, hogy a…

Sosem látott felvételeket hoztak nyilvánosságra az oroszok a valaha készített legnagyobb atombomba felrobbantásáról

20.08.27 09:04

Oroszország feloldotta annak a propagandavideónak a titkosítását, amely az 1961. október 30-án felrobbantott, RDSZ–220 típusjelzésű hidrogénbomba tervezését, építését, és végül éles tesztelését mutatja be. A 40 perces videót a Roszatom…

Vegyesvállalatot alapított az MVM és a Roszatom

20.07.13 14:46

European Power Services Zrt. néven vegyesvállalatot alapított az MVM Zrt. és az orosz Roszatom.

Budapest lesz a Roszatom új regionális központja

20.07.10 10:43

Magyarországi cégek is csatlakozhatnak a Roszatom  projektjeihez, és az exportjukat is növelhetik az orosz társaság segítségével – nyilatkozta a Világgazdaság-nak Alekszandr Merten, a központ vezetője.

Roszatom-cég vegyesvállalata az MVM Zrt.-vel

20.07.10 06:57

Az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt. – a Roszatom állami konszern leányvállalata – vegyesvállalatot alapított Magyarországon European Power Services Zrt. néven.  A vegyesvállalat az európai piacon nyújt szervizszolgáltatásokat az atomenergetika…

Közös céget alapított az MVM és a Roszatom

20.07.08 16:32

Az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt. - a Roszatom állami konszern leányvállalata - vegyesvállalatot alapított Magyarországon European Power Services Zrt. néven - adták hírül az érintettek.

A(z) "Roszatom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Újfajta fűtőelemet kap a paksi atomerőmű

Még idén megérkezik Paksra a TVEL által kifejlesztett új üzemanyag, amely a Paksi Atomerőmű működésének műszaki és gazdasági paramétereire is kedvezően hat. A Roszatom üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL Rt. befejezte a…

Gazdaság

Oda a hibátlan mérleg, kikapott a Győrtől az Atomerőmű KSC

Elszenvedte első vereségét a Tippmix női NB I-es kosárlabda-bajnokságban szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd, miután hazai pályán 84-78-ra alulmaradt az UNI Győr-Mély Út ellen.

Magyar település

NB I: A Honvéd ellen is veretlen maradt Bognár Györggyel a Paks

A találkozó nagyobb részében mezőnyfölényben játszott a Paks, a hajrában azonban a Honvéd előtt is adódtak lehetőségek, ám nem esett gól a 90 perc során.

Gazdaság

3 milliárd dollár büntetést kell fizetnie a Goldman Sachs bankháznak

A Goldman Sachs bankháznak csaknem 3 milliárd dollár büntetést kell fizetnie malajziai leányvállalata korrupciós ügyei miatt - jelentette be az amerikai szövetségi igazságügyi minisztérium csütörtökön.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló