Románia hírek

Ország › Románia

Sok programmal készül a nyárra a Gyulai Várfürdő

19.06.21 20:26

Az idén 60 éves a Gyulai Várfürdő, így ebből az alkalomból június 16-án leplezték le és koszorúzták meg a vidéki Magyarország első egész alakos Erkel szobrát, amely Szőke Sándor alkotása. Azon a hétvégén az utóbbi évek egyik legnagyobb vendégforgalmát…

Jégkorong: ellenfeleket kapott az Ftc a Kontinentális Kupában

19.06.21 18:32

Pénteken az IIHF budapesti CC-kongresszusán kisorsolták, mely csapatok lesznek a Ferencváros ellenfelei a jégkorong Kontinentális Kupa októberi 2. fordulójában.

Üldözés közben lőtt az autóra a rendőr, egy 7 éves gyermeket talált el

19.06.21 14:23

Majdnem tragédiába torkollt egy autós üldözés Máramaros megyében, miután a lövöldöző rendőrök az üldözött autós helyett annak utasát, egy kislányt találtak el.

„Megegyeztek”: távozik Vass Levente az RMDSZ marosvásárhelyi szervezete éléről

19.06.21 14:17

Lemond az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetének éléről Vass Levente. A döntés a szövetség Maros megyei szervezete Területi Állandó Tanácsának pénteki ülésén született.

Távozik a marosvásárhelyi Rmdsz éléről Vass Levente

19.06.21 12:47

A döntés a szövetség Területi Állandó Tanácsának ülésén született, melyet Péter Ferenc Maros megyei RMDSZ-elnök hívott össze péntek reggel 9 órára.

Irány a múzeum! – Öt balatoni program, amire érdemes elmenni a Múzeumok Éjszakáján

19.06.21 11:20

Minden nyár egyik legnépszerűbb kulturális eseménye a Szent Iván-éj környékén megrendezett Múzeumok Éjszakája. Az év egyik legrövidebb éjjelén, június 22-én az ország rengeteg múzeuma kinyitja kapuit, de nem csupán az állandó vagy ideiglenes…

A(z) "Románia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Sürgősségi rendelettel szabályozták Romániában az internetes fuvarmegosztók működését

Bukarest - Több mint kétmillió utas használja rendszeresen az Uber, a Bolt és a Clever szolgáltatásait.

Közélet

Bujkálnak a szenátorok a rendőrök elől

Az oregoniak szerintük „többet érdemelnek”, ezért nem akarják megmenteni a bolygót.

Kultúra és szórakozás

Bocsárdi László is rendez jövőre a Katonában

Évadot zárt a Katona – kiderültek a jövőre tervezett bemutatók és átadták a társulati díjakat is. A 2018/19-es színházi évadban a budapesti Katona József Színház három játszóhelyének 727 előadását összesen mintegy 130 ezer…

Politikus

Kibúvót keres Olosz Gergely

Rendkívüli jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Legfelsőbb Ítélő- és Semmítőszékhez Olosz Gergely volt RMDSZ-es szenátor, akit hatalommal való visszaélésért három év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló