Románia hírek

Ország › Románia

Deák Bill Gyula: Operaénekest akartak faragni belőlem

21.05.15 16:01

Tehetséges futballistának indult, később operaénekest akartak faragni belőle, de szerencsére megismerkedett szerelmével, a blueszal, ami élete végéig a társa marad. Deák Bill Gyulával diskuráltunk egy kicsit a múltról, a jelenről és a jövőről.

A hosszú hétvégén újra Bakony Expo!

21.05.15 13:08

Május 22. és 24. között tavaszi vásárral tér vissza a Bakony Expo.

Nympha – három felvidéki képzőművész vallomása a női szépségről

21.05.15 10:37

Végre ismét művészi élményekre szomjas tárlatlátogatók hada népesítette be a járványügyi intézkedések miatt sokáig kényszerszünetelő, majd május 14-én minden termét újranyitó Limes Galéria tágas hajóját. A Magyar Alkotó Művészek Szlovákiai…

A Valahol Európában című musicalt mutatja be mától a Csíki Játékszín

21.05.15 07:10

A Valahol Európában című musicalt mutatja be a csíkszeredai Csíki Játékszín Somogyi Szilárd rendezésében – közölte az erdélyi színház.

Modellváltás – A Nyíregyházi Egyetem készül az alapítványi működésre

21.05.15 04:43

Egy május 3-ai online tájékoztató előadás és fórum keretében beszélt az egyetemi modellváltás folyamatáról és a Nyíregyházi Egyetem jövőbeni feladatairól prof. dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos, az…

Stornó, egyelőre nem elég a magyar védettségi igazolvány, ha Romániába utaznánk

21.05.14 21:49

Csak azok mentesülnek a karanténkötelezettség alól, akik hivatalos román vagy angol fordítással igazolják, hogy legalább 10 napja megkapták a második oltást, vagy pedig 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet mutatnak fel.

A(z) "Románia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Magyar állami támogatásból bővül a nagyváradi római katolikus Szent László Óvoda

Magyar állami támogatásból építik meg a nagyváradi római katolikus egyházmegye Szent László Óvodájának új épületszárnyát, amelynek alapkövét hétfőn helyezte el Böcskei László megyéspüspök és Grezsa István, a…

Nagyvilág

Zalai éremeső Pécsett

Újra regionális versenyt rendezhetett a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség, és a zalai csapatok is örömmel neveztek, hiszen régen volt alkalmuk versenyezni a koronavírus- járvány okozta korlátozások miatt.

Tudomány

Zalai éremeső Pécsett

Újra regionális versenyt rendezhetett a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség, és a zalai csapatok is örömmel neveztek, hiszen régen volt alkalmuk versenyezni a koronavírus- járvány okozta korlátozások miatt.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló