Románia hírek

Ország › Románia

Hamarosan Románia, Horvátország és Bulgária is a schengeni övezet része lesz

Tegnap 12:11

Bár már régóta ígérgetik ennek a három országnak, hogy beléphetnek a schengeni zónába, az Európai Bizottság illetékes biztosa most azt mondta: tényleg hamarosan Schengen-tagok lehetnek.

Nem bukott el a román kormány

19.06.18 21:26

Túlélte a Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök vezette román kormány a jobbközép ellenzék által beterjesztett bizalmatlansági indítványt, annak ellenére, hogy ezúttal a koalícióval eddig együttműködő Romániai Magyar Demokrata…

A(z) "Románia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

5:3-ra győztünk – Böjte Csaba Ferenc pápa csíksomlyói látogatásáról

Az erdélyi magyarok jogainak megsértése sebeket okoz, de Böjte Csaba szerint Ferenc pápa tudatában van ezeknek a sebeknek.

Közélet

Eltűnhet az emberiség, ha kiirtják az őserdőket

“Amazónia egy külön világ. Ott nincsenek törvények, nincsen rendőrség, nem segít senki ha baj van” - mondja Asensio Rodríguez, a Greenpeace Brazília ügyvezető igazgatója.

Kultúra és szórakozás

Tóth Ildikó: “Nem tudok színház nélkül élni”

Abszurdot játszani azért nehéz, mert megfoghatatlan helyzetet jelenítünk meg. A színész azonban mindennek megkeresi az eredőjét, és ezt az utat én halálosan komolyan veszem – állítja Tóth Ildikó színésznő, aki a 19. Pécsi Országos…

Politikus

Úzvölgye: volt román vezérkari főnök irányította a román tüntetőket?

Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke is személy szerint nevezte meg Mircea Chelarut.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló