Románia hírek

Ország › Románia

Hivatalosan ismét magyar polgármestere van Szászrégennek

Tegnap 14:17

A járványügyi intézkedéseknek megfelelően, korlátozott létszámban, de ünnepélyes keretek között iktatták be hétfőn délután Szászrégen új városvezetőjét, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség színeiben polgármesteri mandátumot nyert Márk…

Van egy ország, ahol az elmúlt 24 órában nem azonosítottak egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem

Tegnap 13:25

Ausztrália második legnagyobb városában – ami sokáig a COVID-19 járvány helyi epicentrumának számított – az elmúlt 24 órában egyetlen új koronavírus-pácienst sem regisztráltak.

Átszervezések és új intézkedések a csíkszeredai kórházban a betegek megfelelő ellátásáért

Tegnap 08:22

A járványügyi helyzetre és Hargita megye többi kórházának telítettségére való tekintettel a csíkszeredai kórház több intézkedést és átszervezést foganatosít a koronavírusos páciensek megfelelő ellátása és intenzív terápiás helyek biztosítása érdekében.

Hargitai Bea playboy nyusziként mutogatja a melleit

Tegnap 07:41

Hargitai Bea szexi playboy nyuszinak öltözve mutogatja a melleit az Álarcos énekes következő adásában.

A(z) "Románia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Gyilkosság történt Ditróban, egy nő leszúrta a férjét

Alig pár órája írtunk arról, hogy egy Máréfalván történt összeszólalkozás során egy férfi fejszével rátámadt két falustársára, akiket kórházba kellett szállítani a sebesüléseikkel. Erre befutott egy másik hír, miszerint egy nő megölte a férjét…

Nagyvilág

Koronavírus: 3,5 hónap után újrafertőződnek a magyarok

Többször is megbetegedhetünk a koronavírustól. A virológus szerint idő kérdése volt, hogy mikor találnak harmadszori megfertőzöttet.

Tudomány

Jelentős szigorításról döntöttek a szomszédban

Bejelentette Jelko Kacin kormányszóvivő, a koronavírus-járvány felgyorsult tombolásának lassítása, és végül megfékezése érdekében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a szlovén kormány

Közélet

Mától életbe léptek az új karanténszabályok Magyarországon

A határról egyből a karanténlakásba küld a rendőr, kötelező használni a karanténszoftvert, és egy nap alatt akár 600 ezres bírságot is összeszedhetnek a szabályszegők.

 

Kategória ajánló