Románia hírek

Ország › Románia

Rendőrségi munkaértekezlet Debrecenben

19.12.02 16:12

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság több évre visszanyúló, kiváló szakmai kapcsolatot és együttműködést tart fenn a Bihor Megyei Rendőr Felügyelőséggel, amely segíti a román és magyar rendőrök munkáját is.

Menedékkérők próbáltak Romániából átszökni a magyar határon

19.12.02 12:46

Huszonkét afrikai és ázsiai menedékkérőt és román állampolgárságú segítőjüket tartóztatták fel a román hatóságok 700 méternyire a magyar határtól - közölte hétfőn a román határrendészet.

Repülő gyíkot fedeztek fel Erdélyben

19.12.02 11:52

Az Albadraco tharmisensisnek elnevezett őshüllő tudományos leírása a Cretaceous Research folyóiratban jelent meg. A tanulmányt Alexandru Solomon, Vlad Codrea és Venczel Márton, a Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) kutatói, valamint…

Erős Kinga brassói születésű kritikus, szerkesztő a Magyar Írószövetség elnöke

19.12.02 08:28

Erős Kinga brassói származású kritikus, szerkesztő lett a Magyar Írószövetség elnöke. A szervezet szombati budapesti közgyűlésén erdélyi örökös tagokat is választottak.

Elfogadhatatlan a Momentum magyar pártok elleni kampánya

19.12.02 07:49

A felmérés szerint tehát a Momentum vezetői hibáztak taktikázásukkal, egyetlen reményük az lehet, hogy erről a magyarok többsége nem hallott.

Kortárs festészet folklór díszletekkel

19.12.01 17:43

Paulovics László Egy erdélyi műterem Szentendréről című kiállításán jártunk, ahol maga a művész tartott tárlatvezetést.

A(z) "Románia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Mihai Fifor volt védelmi minisztert is kihallgatta a temesvári DNA

Mihai Fifor volt védelmi minisztert is kihallgatták pénteken az Arad és Temes megyei közintézményeket és szociáldemokrata párti (PSD) politikusokat érintő korrupciós ügyben.

Kultúra és szórakozás

Vidnyánszky beleszállt Alföldibe és Pintér Bélába

Alföldi Róbert szeret nagyokat mondani, nyilván ezzel tudja magára vonni a figyelmet – mondta a Klubrádiónak Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, aki rendezőtársa hétfői interjújára reagált. Alföldi Róbert az új…

Politikus

Megoldódhat a húsvét és pünkösd körüli munkaszüneti napok kérdése

Elsőházként szavazta meg a képviselőház az RMDSZ azon törvénykezdeményezését, amely lehetővé teszi a különböző felekezetűeknek, hogy mindenki a saját keresztény egyházi ünnepén kaphasson szabadnapot.

Közélet

Döntött a képviselő-testület: Ferencváros nem fizet a szabadságokért a volt polgármesternek

Ferencváros képviselő-testülete elutasított Bácskai kifizetését. Baranyi vizsgálatot kezdeményez a szabadságolás ügyben.

 

Kategória ajánló