Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Most végre belekukkanthat Rogán Cecília hétköznapjaiba

20.02.06 19:12

Négy év után ismét nyilvános Rogán Antal volt feleségének Instagram-profilja. Nagyon úgy tűnik, Rogán Cecília mostantól nem csak visszaalakul Gaál Cecíliává a propagandaminiszter férje, egyben gyerekei apja…

Rogán minisztériuma úgy adta át a kiperelt adatokat, hogy azok kezelhetetlenek

20.02.05 13:31

Hiába perelte ki a HVG újságírója a Miniszterelnöki Kabinetirodától, hogy mennyiért készített nekik tanulmányt a kormányközeli Századvég, az adatokat végül kezelhetetlen formában és hiányosan adta át neki Rogán Antal minisztériuma – számol be a…

Aranyáron vette Rogán lakását a Mészáros-kör

20.02.03 17:16

A hirtelen 800 milliós megtakarításról beszámoló miniszter a jelek szerint csak a Pasa Parkban található luxuslakását értékesítette két és fél millió forintos négyzetméteráron.

Orbán 2 milliárdot adott a V4 Future Sports Festival megrendezésére

20.02.02 10:01

Budapesten tartják a visegrádi országok e-sport fesztiválját. Rogán hivatala és a turisztikai ügynökség szervezi a programot.

Nagyot gazdagodott Rogán Antal - itt a magyarázat

20.02.01 12:31

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, a miniszterelnök kabinetfőnöke közleményt adott ki a vagyonnyilatkozatát magyarázva.

Több mint 800 milliós vagyona lett Rogán Antalnak

20.02.01 10:12

A tavalyi 40 milliós megtakarítása meghúszszorozódott. A politikus a válása utáni ingatlaneladásokkal magyarázza megtollasodását.

Itt vannak a vagyonnyilatkozatok: Rogán Antal 800 milliós vagyont vallott be - Mutatjuk a részleteket!

20.02.01 09:53

2020 január 31-ig kellett leadniuk vagyonnyilatkozatukat a kormány tagjainak, a parlamenti képviselőknek, valamint a közjogi méltóságoknak - írja az Index. Az előző évi jövedelmeket összefoglaló nyilatkozatok péntek éjféltől nyilvánosak.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dömötör Csaba: A Jobbik könnyedén a hazugságok útjára lépett

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a Jobbik könnyedén köt elvtelen alkukat.

Politikus

Ugye nem akarjátok, hogy Jones visszajöjjön? – olvasókör alakult a Fővárosi Közgyűlésen

Kovács Péter (Fidesz) a XVI. kerület polgármestere a Fővárosi Közgyűlésen az Állatfarmból olvasott fel hosszasan. Lássuk a medvét, akarom mondani a disznót! “Ez idő tájt történt, hogy a disznók váratlanul beköltöztek a tanyaházba,…

 

Kategória ajánló